Agirol Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hacılar bunun fiyatı ortalama nedir? antalya lara beach de bi yer açılmış yapıcam tedarikli gideyim diyorum.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed FDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 çok yapmak istediğim bi olay.bu yaz yolum anltayaya düşerse demek yapıcam :) ama tırsmıyor değilim eheh[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 40 kaat falla cok egzantirik :) korkma coq[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ucuk bi fiyatmıs.:([signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 su an o antalyadaki mekandan benim ark sorumlu daha doğrusu insanlari asağı o atior yanlıs hatırlamiosam 20-25m gibi bişeydi atlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu ipsiz fiyatı heralde :P seklinde abuk bi espri yapmak istedim birden :) ankarada yokmudur bu mevzu?[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 antalyalılar bulusup gitsekmi atlamaya :)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 AHHA harbi 20 25m? ahah tmm fotoları koyarım bu arada 50 metreden atlıyosunuz. :rolleyes:[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 25 metremi yanlzı bu cok az :) ben 2 sene önce kus adasında 75 metreden atladım baya güzeldi herkeze öneririm :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 nasıl bağlıyorlar? .. ayak bileklerinden deil mi. Her ne kadar mantıken çıkması muhtemelen imkansız olması gereksede, bilekten çıkar gibime geliyor hep.. üçüncü sayfa haberi olmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Öle kolay kolay bi kaza olmas...seni hazırlayanların mallık yapması gerek anca... ha bi de sahilde atlamak hiç çekici gelmiyo şöle gavurların yaptığı gibi ormanın ortasında bi kanyon mudur nedir ondan atlıyon, altında bi nehir akıyo sivri kayalar var fln o olsa atlarım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: nindalf, 10 Haziran 2005 12:53 tarihinde demiş ki: 25 metremi yanlzı bu cok az :) ben 2 sene önce kus adasında 75 metreden atladım baya güzeldi herkeze öneririm :D 25m olan 25 milyon, yüksekliği 50 metre ayrıca 50 metrenin üstünde atlatmıyolar bildiğime göre? kendi kendini fln bağlayıpta mı atladın?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarK_SHaDoW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Arkadaşlar İStaNBUL'da bildiğiniz yer var mı ? Bungee Jumping yapmak için 100$ ı gözden çıkardım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 özürlerinize sığınıorum fiyat konusunda bi hatam var 50$ mış Lara beach clubda bu olay yüksekliği sormadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar