Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatar Ramazan

Tarantababu

Öne çıkan mesajlar

izleyeniniz mutlaka vardır.
Hayatımda izlediğim en iyi filmlerdendir Tatar Ramazan Serileri.
herşeyiyle bir başyapıt..
kanal 7 de sürekli gösteriyorlar herseferinde de işimi gücümü bırakıp ona bakıyorum...Süper yaaa
bugün genevardı gaza geldim..

hele sazı ver deyip "şu dağlarda kar olsaydım" ı söylüyo orası süper walla.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç izlemedim abi? Konusu nedir ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

birinci filmde ramazan, toprak kavgasi icin giri$tigi bir mucadelede cinayetten 11 sene yer ve iceri du$er. icerisi kendi raconunu yaratmi$, gardiyan ve bir iki eleba$i mahkumun at oynattigi, garibanin ezilip ac kaldigi bir pislik yuvasidir. ramazan garibani ezen kogu$ agasi mustafa (yaman okay) ile mucadeleye girer. $artlar onu bir cinayete daha iter. 7 sene daha alir ve mudur tarafindan surgun edilir.
surgun edildigi maphusa tatar ramazan'in $ohreti kendisinden once gider. lakin yeni hapisteki tezgah da eskisinden farkli degildir. yeni mapusun agasi abdurrahman cavu$ (hayati hamzaoglu) ve yakin adami kirmastili (kazim kartal) ile tatar ramazan arasinda cok gecmeden ceki$me ba$lar. sonunda takar bicagi avluda herkesin onunde abdurrahman cavu$'a!
hastasi oldugum iki film...
sonunda $oyle bir yazi cikar filmin:
"tatar ramazan, 700 kasaba, 70 vilayet, 7 duvelde nami soylendi!"
her iki film de 1990 yapimi, yonetmen melih gulgen. eser kerim korcan. filmlerin tam isimleri, tatar ramazan ve tatar ramazan surgunde'dir.

alıntıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

tatar ramazan'ı izlememek olur mu.

bugun 4 bir yanı saran sert delikanlı modunun en bi alası ve orjinidir tatar ramazan.

kurtlar vadisinden tutunda ona benzer bilimum agır abiler birer tatar ramazandır kopyasıdır.

ayrıca kadir inanırda pek bi yakışır o role, digerleri gibi sırıtmaz.

delikanlılıgın yeşilçam standartlarını belirlemiştir.

şaka bir yana gerçek payıda var yazdıklarımın, daha önce izlemedi iseniz izleyin, film olarakda güzeldir. kadir inanırda iyi oyuncudur son zamanki dizilerine bakarak yılların kadir abisini yargılayan paparazi gencligi olmayın :) türkan şoraylı (buj filmde türkan ş yok) kadir inanırlı eksi türk filmleri güzeldir gerçekten. bir şekilde gercek bizi bize anlatır. zaman buldugunuz sürece seyretmenizi tavsiye ederim.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gün denk gelirsem izliyecegim kedi söz senin hatrına oda..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

eski türk filmleri izleyin genel olarak, sadece tatar ramazan ile kalmayın.

türkan şorayın kocaman gözleri ile anlamlı anlamlı bakıp, dudak bükmesi kalp çeler, kadir inanır gözlerinin içiyle babacan gülümsemesi insanın içini ısıtır, şener şenin sadece mimikleri bile gülmek için yeterlidir...

eski yeşilçamda çok değerli oyuncular var, dünya çapında ünlü olması gerekiyor bu kişilerin aslında. yazık ki yeni nesil bile bilmez.

[Bu mesaj karakedi tarafından 15 Haziran 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer filmi izlemeye niyetliyseniz, ilk filmdeki bıçaklı ağaya tokatını kaldırıp uleyn diye indirdiği sahneyi ve ağaın surat ifadesini sakın kaçırmayın..Bir ifadeyi bu kadar güzel canlandıran biri daha yoktur herhalde..

ayrıca hapishanenin duvarında yazan(sadece filmi pause yaptığınızda görebiliyosunuz) yazı harikadır:
*!"Nice insan tanıdım üstünde elbise yok,nicesini tanıdım içinde insan yok."*
Sosyal ağlarda paylaş

kabadayı; delikanlı tiplemesinin en güzel yapıldığı film belki de. kadir inanır çok iyi oynamış.kadir inanır ın bu filmdeki saç stili çok iyi.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 15 Haziran 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
tatar ramazan'ı izlememek olur mu.

bugun 4 bir yanı saran sert delikanlı modunun en bi alası ve orjinidir tatar ramazan.

kurtlar vadisinden tutunda ona benzer bilimum agır abiler birer tatar ramazandır kopyasıdır.

ayrıca kadir inanırda pek bi yakışır o role, digerleri gibi sırıtmaz.

delikanlılıgın yeşilçam standartlarını belirlemiştir.

şaka bir yana gerçek payıda var yazdıklarımın, daha önce izlemedi iseniz izleyin, film olarakda güzeldir. kadir inanırda iyi oyuncudur son zamanki dizilerine bakarak yılların kadir abisini yargılayan paparazi gencligi olmayın :) türkan şoraylı (buj filmde türkan ş yok) kadir inanırlı eksi türk filmleri güzeldir gerçekten. bir şekilde gercek bizi bize anlatır. zaman buldugunuz sürece seyretmenizi tavsiye ederim.

katılıyorum
abimin bi arkadaşı sayesınde seyretmiştim.
gerçektn çağımızın delikanlı yüreği bu dersiniz.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...