Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya çekmek ...

Mavi

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 16 June 2003 10:26 tarihinde demiş ki:
2.8x7cmlik bir kağıda 3-3.5 punto ile yarım A4 yazılabilir nerdeyse ve bu kağıt basmalı saydam saplı basmalı kurşun kalemlerin içine dışardan okunacak şekilde sığar.

aha bizim taktik nerelere ulaşmış . bu arada bu kağıdı gözünüz iyi görüyorsa griye boyamanız ve aşırı kısaltmalar yazarak hatta küçük resimler işleyerek riski azaltabilirsiniz. tarihte : resimlerle(genelde hikayemsi olan kısmlar için) ,fizik- kimya : formüllerle , beden eğitimi : keşfedilmedi . öğretmen yaklaştığında sadece öğrencilerin tarafından uygulanabilen son derece kutsal büyük dex isteyen ve yüzyıllardır anadolunun karşı konulmaz zaferlerine sebep olan <<{^^"THE KALEM ÇEVİRME SANATI"^^}>> ile tanrısal bir kopyamastera dönüşüp etrafa (çok uzadı) korku ve dehşet saçmadan öğretmeni stun ederek riski tamamen yok edebilirsiniz. yok yaw ben kopya çekmem :-P[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help...
Sosyal ağlarda paylaş

Kopya çekmek bir sanattır. Hocasına göre eserin güzelliği değişir. İşin eri bir hoca karşısında yakalanmadan çekmek, hem stres getirir hem de iş sonra alınan zevki ikiye katlar.

İlk sınavlarda yakalanmak olayın sonu değildir. Son sınavda yakalanmak olayı bitirir. Mesela kopyadan yakalanıp yalvara yakara 19 aldım bir biologie sınavından. Sonra ikinci sınava kastım 98 aldım sınavdan. İlk sınavda görünüş bakımından 0 gelirken sözlülerle birlikte 4 e yükseltmiş oldum.

Yani olay doğru yerde doğru zamanda doğru şekilde çekmektir.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki sınavla ilgileniyormuş havası verir. Hoca gelirken saklıcak birşey olmadığını gösterirsin kalem çevirerek. Soğukkanlı olamayanlar kopyalarını saklamaya çalışarak hocaya iyilik yaparlar.

Yine bir çoğrafya sınavında (bir taktikte vereyim) (kopya kağıtlarını bantla kaplarsanız elde ses çıkarmaz.) hoca "evladım ver o kağıdı der ve ileri atlar. o sırada orta sıralardan arka 4 sıra kopya çekmektedir. ben dahil herkesden soğuk terler akarken herkesin kafasında tek soru vardır. "Kime sesleniyo lan bu manyak karı?" Neyse bir arkadaş yakalanır ve herkes rahatça kopyasına devam eder :)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 16 June 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
Kalem çevirmenin önemi nedir?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.

<<"^^{THE KALEM ÇEVİRME SANATI}^^">> pek çok konuda işe yarayabilir. kalemi çevirdiğiniz an öğretmen kopyaları göremez, akan sular durur,öğretmenin başı bile döner , kalem aşırı hızlı çevriliyorsa havayı temizler, astıma iyi gelir, doğru mekanizmalar kurulduğunda elektrik üretimine yardımcı olabilir (birkaç sene sonra herkesin ceptelefonunun yanında bir kalem olcak) her sabah aç karna 3 tur çevirirseniz hava durumunu öğrenebilirsiniz, freestyle 'da kalem çevirenler en çok puan toplayanlardır, kalem çok büyükse ninja sopası niyetine çevrilebilir (bizim bi arkadaşın dev gibi boya kalemleri vardı valla matrix yapıyoduk okulda küçükken)aynı zamanda eliniz çevikleşir .hayal gücünüzü kullanın.
bu arada çoooook eskiden yazı yeni bulunduğunda çivi çevirenler vardı savaşta en önün 2 arkasında durup düşmanın başını döndürürlerdi. çiviler daha dayanıklıydı ama ağır geliyodu kalemi bu yüzden keşfetmek zorunda kaldılar. (uçtum :-P)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk ve ortaogretimin sana ogrettigi en degerli derstir...

dolandiricilik, hirsizlik gibi kawramlara bireyin kendini alistirmasi ve kendi/arkadaslari yararina kullanmasinin ogretilmesinde en buyuk adimdir... Ben yapmadim diyenler de yalanciliga bi adim atarak bu konudaki masterlarina baslarlar...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Walla fizban bu sene baya bi işe yaradı:)
Ama Fizban en önde oturuyo,onun bi arkasında başka biri,onun arkasında başkası,en arkadada ben...
Fizbanın bu sene 5.0 geldi,onun bi arkasındaki arkadaşın 4.90 civarı,onun bi arkasındakinin 4.80 civarı,benim de 4.72 geldi...
Burdan ne anlıyoruz,kaynaktan uzaklaştıkça kopya kesintiye uğruyo:)[hline]ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

bunu bu taktikle yaptıydım
said:
WaNTeD, 16 June 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
of bendede ne taktikler wardır hoca suratıma bakarken ble çekmişimdir tek sınav oluyorum bi gün hoca 50 cm önümde bana bakıyo ben kopya çekiyorum en ön sıradayım arkadan benim çektiğimi gören başladı yarılmaya hoca dumur neye gülüyolar anlamıyo süper bi gündü...

said:
elesso, 16 June 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
silgyi ikiye kesip içine akordeon şeklinde kağıt koydum ben geçende,süper oldu[hline]help me

ama akordeon deilde ortadan zımbalayıp kitapcık yapıyodum :) yeşil pelikanların arasına
Sosyal ağlarda paylaş

demekki sizin 2.sıradaki arkadaşta biraz sorun var :Q bizde o şekilde oldugunda o sıranın hepsi aynı...

said:
Angelus, 16 June 2003 22:41 tarihinde demiş ki:
Walla fizban bu sene baya bi işe yaradı:)
Ama Fizban en önde oturuyo,onun bi arkasında başka biri,onun arkasında başkası,en arkadada ben...
Fizbanın bu sene 5.0 geldi,onun bi arkasındaki arkadaşın 4.90 civarı,onun bi arkasındakinin 4.80 civarı,benim de 4.72 geldi...
Burdan ne anlıyoruz,kaynaktan uzaklaştıkça kopya kesintiye uğruyo:)[hline]ICQ
[hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz
don`t worry,be happy...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh,sınavın tekinde hoca kızdı konuşuyorum diye yerimi değiştirdi,yeni oturduğum yerde arkamdaki çocu en az 10 puanlık 7-8 soru söyledim.sınavdan çıkışta çocuk tşkr etti.bi ik sn sonra dialog
-lan olm o pek bilmiyom ama o cevaplar yannış gibiydi
-yok lan yüzde yüz eminim
-sen hangi gruptun
-b sen
-a[hline]help me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Justin, 16 June 2003 05:38 tarihinde demiş ki:
günahtır.[hline]cRn

başlıcam ama :) çok gr@L bişiy dir kopya çekmeyen ölsün :P[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 16 June 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
aura gibi etkim var. [sorunuz: angelus]

paladin mübarek (bu arada görünce ciddi ciddi koptum bu lafı :))[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

bugün arkadaş bi ton kopyayla energy conversion isimli dersin labaratuvar kısmından finale girdi ( lol ).ve o kopyalarla yakalandı ama allahtan sorun olmadı diyalog aynen şöyle.
hoca :ver bakıyım bi kağıtlara
arkadaş:buyrun hocam
hoca :ammada çok varmış
arkadaş :ya evet hiç sormayın.
hoca sonra aynen geri verip kağıtlarını devam eder sınava.arkadaş hoca sorun çıkarmadığı için mutlu ama bi o kadarda utanç lı.kopyanın en büyük rezilliği utanç verici bişey olması.gerçi lisede gayet normal gibi algılanıyordu fakat ünv de bana biraz ters gelmeye başladı.sanırm buda sistem değişikliğinden.
Sosyal ağlarda paylaş

bissürü taktik sölemişiniz .. ama sınav çalmalarla ilgili en ufak bişiy görmedim
valla bu sene matım 4 geldi ve bunu ayyaş kral hocamız nataf (bkz. ekşi sözlük) ın çantasını devamlı sınıfta bırakmasına borçluyuz .. adam 15 dakikalık tenefüste sigara içmeye gider

biz tabe çakallar son model teknoloji kamera vs alet edevatla donatılmışızdır .. kağıtlar çantadan çıkar kameraya çekilir ertesi gün soru ve cevaplar okula gelir hop bütün sınıf 100 hoca sırıta sırıta notları söyler .. kendi de bilir sınavı çaldığımızı ehehahea büyük adam şu nataf[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

Ilkolkul 3. sinifta basladim kopya cekmeye,
ozamanlar sinavlar test seklindeydi direk butun testi cekerdim bir iki yalnis birakip yoluma dewam ederdim.
4.5.6 ve orta hazirlik orta 1 boyle gitti daha sonra usenmeye basladim ve kucuk kagitlara yazilmis kopyalari bilgisayardan print out edip fotokopy ile cogalta cogalta butun sinifa dagitmak sureti ile herkezin gecmesini saglamamla birlikte kendiminde en ust duzeyde 90larla gecmemi sagladim
lise 1inde istanbul marmara lisesine gectim ve ebebin a... gordum ne kadar kopya ceksemde sonuc 2 veya 1
hele matamatik dersinde hoca basimda dururdu paso cizik atardim donem sonu 7 kirik gelince okul degistirmek sureti ile dragos tatil koyune gectim [ dragos lisesi]
burada 9a di sinifim ama bize 9 zoo derlerdi butun sinif muslumcu ve hepsi erkek 6 kisi dagitirdik ortaligi
lise biri gectikten sonra lise 2yede 10a zoo olarak gittik ve donem sonu kendimi kanadada buldum burasi bi garip
hocaalar sinav ortasinda cekip gidiyor. ALLAHHH
:) :) buna ragmen cok kolay geldi 19gun dewamsizlik yaptim kaldim simdmi bi daha aliyorum burdaki hocalar cok saf cok saf kasip kavuruyorum ortaligi[hline]Hepsi Gercek...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu konu hakkında 3. sayfada yazdıgım bir yazı var iyi okursan :=)> görürsün.genelde fotokopiler&sınavlar kütüphane cekilirdi bizde ne hikmetse sınıf çok gürültülü oluyor hocam der ve orda ders calısırdık... ee başka ,sağolsun mat ve fizik cinin cocuklarıda kankamızdı... daha ne kaldı b33

said:
jankis, 17 June 2003 03:26 tarihinde demiş ki:
bissürü taktik sölemişiniz .. ama sınav çalmalarla ilgili en ufak bişiy görmedim(tyler durden)
don`t worry,be happy...
Sosyal ağlarda paylaş

sence bu sınıftan çekip gitmeleri saflığınamı bağlıyorsun yoksa,ordaki eğitim sistemindeki düzenemi ? adamlar kopya çekince kendilerinden utanıyorlar,bizde gidicek he vay haline o sınawın...

said:
WindShade, 17 June 2003 07:31 tarihinde demiş ki:donem sonu kendimi kanadada buldum burasi bi garip
hocaalar sinav ortasinda cekip gidiyor. burdaki hocalar cok saf cok saf kasip kavuruyorum ortaligi[hline]Hepsi Gercek...!!!
don`t worry,be happy...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...