Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya çekmek ...

Mavi

Öne çıkan mesajlar

bişey sorucam sınawda alıdığınız puanın üzerine 1. aopb 2. okulun öss de gösterdiği başarı doğrultusunda bi puan daha eklenmiyor mu? yani öss de full çeken bi okul birincisinin puanı 300 + 80 + 20 = 400 olmuyoru mu? diyoruz ya hep okul birincileri 100 alıyor diye..[hline]Ölüyorum tanrım
Bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.
Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
Fena değildir...
Üstü kalsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Her sınavda arkadaki kağıda baka baka artık neredeyse boynum 180 derece dönebiliyo :D
Ayrıca sıranın altına küçük kartona yazılmış ve üst köşesinden raptiyelenmiş bir kopya çok işe yarar.
Şİmdiye kadar hiç kopya çekerken yakalanmadım. Ama yanımdaki kıpır kıpır olduğu ve benim kopyamdan çekmeye çalıştığı için gelip üstümüzü ve sırayı aramıştı... Tabii kopya raptiyeli bulamamıştı... tavsiye ederim.[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen benim de çalışasım gelmiyor ama kopya yazmak da gelmiyor.Benim kopyam sadece arkadaşından bakmak veya sıraya küçük dipnotlar atmaktır kağattan çekmeye yemiyo valla..
Bi keresinde sıranın altında defter vardı hoca kopya çekiorum zannetti aldı kağıdı yok böle birşey ya ! :([hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol
:rock:Mevlana:rock:
BoO Jack
Sosyal ağlarda paylaş

Kopya sadece HIRSIZLIKTIR! Haksız kazançtır. Sistemden intikam böyle alınmaz. Cesaretin varsa, fedekarlık ederek ve emek harcayarak savaşırsın memnun olmadığın sistemle, ÇALARAK değil.

Kopya ile başlayan haksız kazanç alışkanlığı ileriki yaşlarda önce devleti, sonra komşularını sonra da insan ve tabiat herşeyi kendi çıkarlarına kullanan, soyan, sömüren ve bunu da sisteme bağlayan çürümüş nesillere yol açmaktadır.

Depremde yıkılan binaların müteahitleri EMİNİM ki öğrenim hayatlaında kopya çekerlerdi. Rüşvet alan memurların da büyük çoğunluğu ayni guruptandır. Örnekleri uzatmak mümkün, ama sorarım size: Kendinize saygınız ne olacak? Bitti gitti işte. Ar damarı çatladı. Artık gerisi kolay. Hele ki bunu zevkli bulduysanız çok geç, çok yazık.

Umarım çevremde sizlerden çok sayıda yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sostizm, 16 June 2003 15:09 tarihinde demiş ki:
Kopya sadece HIRSIZLIKTIR! Haksız kazançtır. Sistemden intikam böyle alınmaz. Cesaretin varsa, fedekarlık ederek ve emek harcayarak savaşırsın memnun olmadığın sistemle, ÇALARAK değil.

Kopya ile başlayan haksız kazanç alışkanlığı ileriki yaşlarda önce devleti, sonra komşularını sonra da insan ve tabiat herşeyi kendi çıkarlarına kullanan, soyan, sömüren ve bunu da sisteme bağlayan çürümüş nesillere yol açmaktadır.

Depremde yıkılan binaların müteahitleri EMİNİM ki öğrenim hayatlaında kopya çekerlerdi. Rüşvet alan memurların da büyük çoğunluğu ayni guruptandır. Örnekleri uzatmak mümkün, ama sorarım size: Kendinize saygınız ne olacak? Bitti gitti işte. Ar damarı çatladı. Artık gerisi kolay. Hele ki bunu zevkli bulduysanız çok geç, çok yazık.

Umarım çevremde sizlerden çok sayıda yoktur.
Arkadaşım teoride çok haklısın sana %1000 katılıyorum ancak pratikte iş biraz farklı bak şunu unutmaki bir yerler gelebilmek için bize zorla endoplazmik hedehödönün içinde bulunan zamanzingonun yapısını öreten bir sistemdeyiz yani tamam haklısın ama hayatında hiç kopya çekmeyen kaç kişi varki?
Hem ben kimsenin bilgisini çalmıyorum kitaptan çekiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

kopya cekmeye 6 sınıfta başladım o zaman amatördüm,o zaman arkadaşlarla birbirimizin yapamadıgı soruları değiştirirdik(kağıt değiştirmek).kopya cekmek sanattır,ama çeken sanatçı değildir bunada katılırım.6,7,8,9,10 a kadar sürekli kopya ile geçmişimdir(takdir belgeli olarak) ve öyle normal bi kopyacıda değilimdir,hatta olayı abartıp özel bi ekip bilem kurmuştum ve birbirimize IPCA(aypisiey) üyesi olarak bakardık İnternational Professional Copying Association,şakaya gelmez bir ekiptik ve hiç yakalanmadık desek yeridir aldığımız en büyük ikaz önüne bak evladım.neler yapmadıkki -sorularımı çalmadık? - çaldık.(And professional examination thief di görevim ve dağıtıcıydım)bu işler gerçekten profesyonellik ister.hazırlanışından cıkacagı yere,kimin neyi yapacagına kadar.ama geldik lise 3 töbe ettik ders çalıştık Kopya nın ne kadar zararlı olduğunu farkettim,hayatını etkiler insanın lise 3 de ilk defa bir belge alamadım ve annemler ne oldu sana dedi ilk dönem bişi diyemedim hafiften bir azarlama,bugün karnemi aldım ve teşekkür belgem vardı.öss sınawımda 1 senelik çalışmayla girmiştim ama 1 sene bana yetti diyebilirim temelim yoktu ama sıkı bir çalışma ...Şuan İlkokul 6. sınıfa gecen bir kardeşim var ve ona elimden geldiğince işine yarıcak bilgiler veriyorum (kopya ile ilgili değiL)gerçek dersler herseferinde uyarıyorum.yıllıgımda bile herkez ipca kelimesini kullanmış bütün arkadaşlarım,hocalar geldi ve bu ipca nedir diye sordu örgüt üyesimisin diye... yani bu benim üzülerek anlattıgım bir olay,onur duymuyorum ve genç nesilleri uyarıyorum çalışın.
Kopya acizliktir,kendini eroine alıştırmak gibi bişidir,ders calısamazsın,başkasının hakkını yemektir.Lütfen suçuda eğitim sistemine atmayalım sistem sürekli yönetir bunu bilirsiniz kimse değiştiremez.Önemli olan öyle bir sistemin içinde başarılı olmaktır.
Dipnot:ewet arkadaşlar siz siz olun bu olaya kafa yormayın ders calısın(ee sen yapmışsın bizi uyarıyorsun diceksiniz,günah çıkartmayada gelmedim.)sadece Ülkemin insanlarını severim.[hline]WKII Clan Page - Kolayoyun - Turkmap Oyun Editing Siteniz
don`t worry,be happy...

[Bu mesaj Dely tarafından 16 June 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İşin içine üniversite girdiği zaman her meslek için aynı şeyleri söyleyemiyorsun.

said:
elesso, 16 June 2003 20:21 tarihinde demiş ki:
insanın canı her zaman her derse çelışmak istemeyebiliyo,bu durumlarda 0 alıp oturmakmı daha akıllıca kopya çekmekmi,mesela benim çarşamba günü bütünlemem var kopyalarım daha bu günden hazır bu sıcakta ders çalışası gelmiyo insanın[hline]help me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 16 June 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
kopya çekmek sanattır, ben de bir sanatçıyım.

etrafımın not ortalamasına 1,5 puan+ veren bi insan olarak konuşuyorum burada, aura gibi etkim var. [sorunuz: angelus]

kopya çekmek hırsızlıktır, ama bu abzürd eğitim sisteminde ne yazık ki gereklidir.[hline]Fizban(beyond time) :
Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody.

:D[hline]What does not kill,makes stronger.
Mail icin buraya basin
Sosyal ağlarda paylaş

bence son çaredir :)

eger sözlüde yaparsa hoca eblek eblek hocanın suratına bakmanı saglayan bi durumdur

özellikle tıpta kopya çeken birinin ilerde hastası olmayı istemezdim :) ( heh babam anlatırdı kopya çeken tiplerin anatomi dersinde nasıl patladıklarını )

ps : yenemiyosan hile yap :)

[Bu mesaj Popeye tarafından 16 June 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 16 June 2003 21:05 tarihinde demiş ki:
bence son çaredir :)

eger sözlüde yaparsa hoca eblek eblek hocanın suratına bakmanı saglayan bi durumdur

özellikle tıpta kopya çeken birinin ilerde hastası olmayı istemezdim :) ( heh babam anlatırdı kopya çeken tiplerin anatomi dersinde nasıl patladıklarını )

ps : yenemiyosan hile yap :)

[Bu mesaj Popeye tarafından 16 June 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Cidden tip cok sakat :)[hline]What does not kill,makes stronger.
Mail icin buraya basin
Sosyal ağlarda paylaş

kopya çekmek sanattır lafı görecelidir.
hocasına göre değişir.
kimi hocada 'ali be baksana bi. 19'un cevabı ne ?' diye baarırsın =)
kiminde elini alnına koyar, kafanı çevirmeden, gözlerini çevirebildiğiin kadar sağa sola çevirirsin. biraz acır ama =)

mesela arkadaşım öss de önündeki kızdan tüm sınavı kopya çekerek bilgi üniv. e girdi
riskli bişey gibi gözüküyo ama o adam için risk deildi =) Sınavı yapmiyinca daha çok neti olan tiplerden eheh[hline]G-power a.k.a gehena
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...