Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Davul Secimi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanirim Yamaha Stage Custom a yonelicem. Istedigim boyutlarda varmis. Senkop muzikten alabilirim adamalrda hersey var. 950euro fln pesin fiyati.

Ya aslinda hic beltli pedal kullanmadim bilmiyorum acikcasi nasil bisii oldugunu :([signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
kayış al abi en guzeli. alışmak da neymiş. Gün gelicek vurdugunda altosu duşen barlarda konser vereceksin, alışmak lazım dandik setuplara (ne alakaysa artık eheh). Zincir bi guven hissi oluşturuyor dogrudur ama kayış varsa kayışlıyı alırım yani, ayrıca yamaha twinler de guzel oneririm.

Stage Custom a geldin yine eheh hadi bakalım.[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
Ehueh geldik walla custom a :)

abi harbiden aslinda pek bi fark yaratmamasi lazim. hatta belt daha smooth bi hareket saglar bence ullanmadim ama nasi salliyorum bak.

Bide belt deyip gecmemek lazim cok saglam oluyormus.

Bu arada sen belti kotulr gibi konustun yaw su altolarin dusmesi fln :P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
eheh Yok kötülemedim hatta parantez içinde ne alaka falan da yazdım dediğime heh.

Bana kayışla zincirin kesin bi farkı olmaz gibi geliyor. Uzun süreli kullanımda belki zincirli dokulur paslanır bilmemne olur.[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
Hahaha alcagim pedal Pearl Powershifter Eliminator super bi alet. Hem belt hem chain takilabiliyomus. Yani alirim beltli sonrada yurtdisindan chain siparis ederim ne kadar olabnilir ki fiyati :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
Uğraşılmaz onla, sen Yamaha Twin al bak onlar süperdir geç Pearl Twini. Iron Cobra çıkmadan önce hep Yamaha Twindi buralar :)[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
sen 200 metronomda çek 16lık başım üstüne. 32lik çekmeye gelince twin kullanmak zorunda kalıcaksın. Ben de senin gibi düşünüyordum da twin lazım oluyor yani çalışmak lazım. Ama sırf twine agırlık verip twinsiz davullarda mal gibi kalma da olmaz.[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
suan 180-190 fln yapabiliyorum zaten ama tam anlamıyla olmuyor. Arada sekmeler ritm bozulması fln oluyor. O zamn once tam anlamıyla single ı halletmek lazım.

Yamaha twin model ve fiyatları hakkında bilgin var mıı peki?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
Yamaha Twin ucuz olmaz bi kere onu baştan söyleyeyim. Bi 300 euro falan vardır Yamaha Twin, Pearl Twinler de o civarda diye biliyorum. Iron Cobralar biraz daha kazık ama ben sevmiyorum pek IC yı yabancılık çekiyorum yani ne bileyim.[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
ziller için bi masterwork e bak derim hem daha ucuz hemde arada kalitelisi çıkıyo tünelde bulabilirsin olmadı 2 tellide masterworkün fabrikası var orayagit toprağam muhabbeti yapıp bayağı ucuza getirirsin.. olmadı zildijianın orta sınıf zilleri[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Mesaj tarihi:
Zildijan satılmıyor bildiğim kadarıyla Türkiyede. Ermeni üretimi oldukları için vermiyorlar diye biliyorum.

Arkadaş İzmirde bu arada eheh. Burada olsa beraber giderdik yardımcı olurdum.[signature][hline]böyle iyi.

[Bu mesaj elvyn tarafından 14 Haziran 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende davul istiyom yaa :([signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • Yeni Oluştur...