Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sanirim Yamaha Stage Custom a yonelicem. Istedigim boyutlarda varmis. Senkop muzikten alabilirim adamalrda hersey var. 950euro fln pesin fiyati. Ya aslinda hic beltli pedal kullanmadim bilmiyorum acikcasi nasil bisii oldugunu :([signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kayış al abi en guzeli. alışmak da neymiş. Gün gelicek vurdugunda altosu duşen barlarda konser vereceksin, alışmak lazım dandik setuplara (ne alakaysa artık eheh). Zincir bi guven hissi oluşturuyor dogrudur ama kayış varsa kayışlıyı alırım yani, ayrıca yamaha twinler de guzel oneririm. Stage Custom a geldin yine eheh hadi bakalım.[signature][hline]böyle iyi.
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ehueh geldik walla custom a :) abi harbiden aslinda pek bi fark yaratmamasi lazim. hatta belt daha smooth bi hareket saglar bence ullanmadim ama nasi salliyorum bak. Bide belt deyip gecmemek lazim cok saglam oluyormus. Bu arada sen belti kotulr gibi konustun yaw su altolarin dusmesi fln :P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eheh Yok kötülemedim hatta parantez içinde ne alaka falan da yazdım dediğime heh. Bana kayışla zincirin kesin bi farkı olmaz gibi geliyor. Uzun süreli kullanımda belki zincirli dokulur paslanır bilmemne olur.[signature][hline]böyle iyi.
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya bi farki var ama ne? bilen yazsa guzel olcak ama. beltin avantaji his ses gelmiyo. ama belt de sacaklanir kopar zamanla. gerci cok saglam oluyomus oyle yaziyodu[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hahaha alcagim pedal Pearl Powershifter Eliminator super bi alet. Hem belt hem chain takilabiliyomus. Yani alirim beltli sonrada yurtdisindan chain siparis ederim ne kadar olabnilir ki fiyati :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 simdi baktim 13$ hadi buraya gelince 30$ olsun. Nedir ki :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Uğraşılmaz onla, sen Yamaha Twin al bak onlar süperdir geç Pearl Twini. Iron Cobra çıkmadan önce hep Yamaha Twindi buralar :)[signature][hline]böyle iyi.
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Eheh. Ya ne twini almıyorum twin fln. Eskiden twin mi varmış. Oturup kaydırma tekniği vs calişayım. 200 metronolda 16lık calsam yeter sıngle ile :P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sen 200 metronomda çek 16lık başım üstüne. 32lik çekmeye gelince twin kullanmak zorunda kalıcaksın. Ben de senin gibi düşünüyordum da twin lazım oluyor yani çalışmak lazım. Ama sırf twine agırlık verip twinsiz davullarda mal gibi kalma da olmaz.[signature][hline]böyle iyi.
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 suan 180-190 fln yapabiliyorum zaten ama tam anlamıyla olmuyor. Arada sekmeler ritm bozulması fln oluyor. O zamn once tam anlamıyla single ı halletmek lazım. Yamaha twin model ve fiyatları hakkında bilgin var mıı peki?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yamaha Twin ucuz olmaz bi kere onu baştan söyleyeyim. Bi 300 euro falan vardır Yamaha Twin, Pearl Twinler de o civarda diye biliyorum. Iron Cobralar biraz daha kazık ama ben sevmiyorum pek IC yı yabancılık çekiyorum yani ne bileyim.[signature][hline]böyle iyi.
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 pearl 330euro. yamahada bu cıvarlardadır. Bende sevmiyorum IC yı ya. Ne biliim...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ziller için bi masterwork e bak derim hem daha ucuz hemde arada kalitelisi çıkıyo tünelde bulabilirsin olmadı 2 tellide masterworkün fabrikası var orayagit toprağam muhabbeti yapıp bayağı ucuza getirirsin.. olmadı zildijianın orta sınıf zilleri[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Zildijan satılmıyor bildiğim kadarıyla Türkiyede. Ermeni üretimi oldukları için vermiyorlar diye biliyorum. Arkadaş İzmirde bu arada eheh. Burada olsa beraber giderdik yardımcı olurdum.[signature][hline]böyle iyi. [Bu mesaj elvyn tarafından 14 Haziran 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yaw bende zil var zaten nedir bu zil muhabbeti :) 10 kere yazdim resim linki verdim zillerim var benim. Amedia ve coook memnunum... 18-16 crash 22 ride 14 hh 8-10 splash[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Benim derdim davul+twin :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oha lan splash almış adam 2 tane de crash. Lan daha ne kadar çalıyon da splash alıyon ne gerek var parana yazık. Neresine takacaksın davulun o 2. crashle 2 splashi. Aceleye getirmişin gibi zil işini.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The...
Slider Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yok yok super oldu ziller. Cok kalite ve makul fiyat. Senin istanbul set (20ride, 16 crash, 14hh) aldigin fiyata aldim bu zilleri ben :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende hihat yok ki, ben onu yerde buldum. Hem crash'im de İstanbul değil alchemy teessuf ederim :p Evet Bayağı ucuza gelmiş. Ama splash ve 2. cras alman komik olmuş çünkü koyacak sehpan yok, hem splash almana da gerek yok. Hadi alıyosun 2 tane niye.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The...
Slider Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kardesim ucuz ucuz. istanbuldan getirttim getirtirkende bunlar olsun dedim. Sehpa aliriz sorun deil :) Para var care var alla alla :P :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende davul istiyom yaa :([signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Slider Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 O zmn hemen para biriktirmeye basla...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben de bas istiyorum Korax napıcaz eheh Msn i versene bu arada Korax, konuşuruz basist davulcu şeklinde :p[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The...
Slider Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eheh bende varim bak ayip ettin :) 2 davulcu olmazmi?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Öne çıkan mesajlar