Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Davul Secimi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamanın trampeti ve kick tonlarını begenmiyorum ben.

amedia ne lan ilk defa duyuyorum. adam gibi bişey alsaydın bari alchemy paiste sabian falan.[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
lan zilde marka mı olur gider denersin sesini begendigini alırsın sen de begendiysen sorun yok. ama mesela bazı modeller ziller vardır ki kalıplaşmıştır, mesela zildijan k serisi hihatler, sabian ve alchemy crashleri, paistenin splashleri falan filan.[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
hiç gormedim paiste hihat. gorursem bi bakarım (belki de gordum de hatırlamıyorum). bir de istte en azından tunelde amedia satan yok herhalde cunku hemen her dukkanı gezdim ilk senden duydum. gorursem bakarım ;)[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
:)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar davul deriler hakkında bir fikriniz varmı
kaça gelir mesela şöyle bi evans set?trampet dahil...

bide benim mitello diye aliminyumdan iğrenç bi set zilim var değiştirmek istiyorum en ekonomik ne var bildiğiniz

Deri ile zili aynı anda alacağımdan şöyle dengeliyecek bir fiyat söylerseniz sevinirim :D[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Mesaj tarihi:
paran varsa sabian hihat al, crash olarak alchemy rock crash oneririm, ride ın sesi çok degisiyor tamamen nasıl istedigine bakar. mesela yayılan bir ses istiyosan istanbul agop traditional medium al, ama tek tok bi ses istiyosan sabian ride oneririm, istanbul sultan serisi de fena degildi yanlış hatırlamıyorsam.

deri olarak remo ve evans var, ben evans kullanıyorum, kickinde ring olursa 90-100 dolar tam set. olmazsa da pek bişey degistirmiyor ama o ring cok onemli ben sana ringli kick oneririm. ciftkat yaglı almıştım ben derileri.[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
Evet evet deri hakinda daha detayli bilgi verirseniz cok iyi olur.
Deride remo ringde evans iyi sanirim?

Bi deri cesitlei hakkinda bilgi verirmisiniz hangi deri nasil ses cikartir. kumlu deri, az kumlu deri, normal deri, cift katli deri, ringli deri, siyah noktali deri? Nedir bunlarin farki?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
ben evans deri ve ring kullanıyorum gayet memnunum. remo deri denedim gayet iyiydi. farketmez bence deri sonucta, iş davulda bitiyor.

ben cift kat yaglı kullanıyorum. fazla dusunmedim alırken ama tek katlı 3 katlı deriler falan da var ama biri cok ince parcayabilirsin oteki de gongon diye ses cıkartıyor, orta karar cift kat diyorum ben.

kumlu yaglı olayında coated aldım kumlu ama kumlu pek sekmez soyleyeyim de. hafif vurdugunda derinin sesi cıkar falan. çok sektircem deli gibi sektircem diyosan yaglı bi numaradır biz de işte satanın katakullisine geldik kumlu aldık ama kumlunun da sesi daha hoş, tabii kişşiden kişiye degisiyor yine ama karar senin, trampette remo cift kat yaglı oneririm ben. davul iyiyse derileri falan takma kafaya pearl un falan icinden ne marka cıkıyor bilmiyorum da (remo olabilir), yamahanın derilerini remo uretiyor degistirmeye gerek yok yani yamaha aldıysan, tamada da evans çıkıyor. ring olayı çok onemli ama trampette ringe karşıyım. sesi toklaştırıyor ses yayılmıyor ve kenarları kapadıgı icin kenarlarda roll yapamıyorsun. kısacası ses gp tablarındaki gibi çıkıyor. altolarda kickte falan ses çok degisiyor ama oralara kesin koy.
Mesaj tarihi:
eheh davulu daha almadim alicam iste 1 hafta sonra fln. Zaten hemen degistirmem derileri butun yaz etut kasicam uzerindeki deriler idare eder beni tahminimce.

Sadece deriler hakkinda bilgi almak istedim. Cok saol elvyn.

Bide siyah noktali deriler davulu cok sert kullananlar icin sanirim. Mesela mike portnoy siyah noktali derili trampet kullaniyor.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
sktrt mike portnoyu o adam hayvan baget yaptırmış kendine ozel bir de ters cevirip arkasıyla vuruyo trampete okuz herif.

etut icin mi davul alıyon lan pu allah belanı vermesin, pedde yapsaydın ya olm onları neyse artık eheh.[signature][hline]böyle iyi.
Mesaj tarihi:
Offf arkadaslar yardim delircem.
Ya en sonunda kara verdim ne alacagima oda yok zuhalde ya. Pearl Export Deep Blue 12-13-14-16-22 istiyorum adamlar o boyutlar yok yaz sonunda gelicek dediler. Napicam ben? Nerede satildigini bilen varsa yardimci olabilir mi? Pearl P2002C twin pedal alicaktim bide oda yokmussshhh!!! :( Belt lisi var dedielr ben zincirli istiyorum. Napicam ben ya....[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
niye zincirli istiyorsun ki kayış da iyidir. Hatta bence kayış daha iyidir. En azından zincirlerin bir sure sonra yavşama ihtimaline karşı daş gibi kayış olur.

Bu arada o boyutlarda almasan olur musun olm :) 10-12-14 al ya da session al davul mu yok lan olmadı tama al onların buyuk altoları guzel oluyo.[signature][hline]böyle iyi.
  • Yeni Oluştur...