Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin Armor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha lvl 21 imde yeni başladım dün başladım daha yeni yeni öğreniyorum oyunu da goblin armor yapkma için gerekli materyal hangi hayvanlardan çıkar nerde bulruum tam yer ve isimler pls[signature][hline] Neden Sadece Rüyalarında Görürsün O'nu Sen Bir Degişiklik Yap ve Gözünün Önüne Getir ; Hayat Devam Ediyor
Mesaj tarihi:
Kalluga Valley'e gidip goblin keseceksin cikan parcalardan her birisinden 5 er tane toplayacaksin ..[signature][hline]Nick : RuneLaFey
Clan : The_Others² (Leader)
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 5x
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yeni başladımda Morador mu ne varya ana şehir işte ordan gate e girip önce hangi şehire gitmeliyim ? sonra nereye bilmiyourmda ....[signature][hline] Neden Sadece Rüyalarında Görürsün O'nu Sen Bir Degişiklik Yap ve Gözünün Önüne Getir ; Hayat Devam Ediyor
Mesaj tarihi:
piana / kalluga valley ordan sırtını gateye dayayıp sol tarafta yokuş var aşşa incen dümdüz goblinleri görücen kesecen goblinleri goblin cıkarcan geri towna donmek icinde /town ordanda moradon[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL :

6x Blade Master Warrior Clan : ßlack

Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :ßlack

• Yeni Oluştur...