kfg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ben yeni bilgisayar aldım bayağı bir zaman önce ve bilgisayarın özellikleri P4 3.0c HT + 1024 MB ram + Asus P4P800 VM + Fx 5200.. Bilgisayarı aldığımda oyunlar falan hep açılıyordu ve oldukça da iyi çalışıyordu ancak bir süre sonra bazı oyunlar dışındaki tüm oyunlar açıldığında windows'a dönüyor ama altta halen çalışıyor. Hızlı bir biçimde (o sırada başka bir program açık değilse) alt+tab yaptığımda bazen bir kaç tanesi açık halde kalmayı başarıyor ve ben kapatana kadar hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyor ama geri kalanlardan açılmayanlar hiç bir şekilde açılmıyor... Başta driver lardan şüpheleniyordum ama nvidia'nın son 6 driver'ıyla tüm oyunları teker teker denedim ve hep aynı sonuç. Aynı oyunlar çalışıyor, diğerleri çalışmıyor. Format attım bir kaç defa bilgisayara uzun aralıklarla ve hepsinde başlarda çalışıyor ama bir süre sonra aynı hale geliyor... Directx 9.0c var şu an ve tüm 9.0 serisiyle denedim. Çalışan oyunları yazayım, belki ortak özelliklerini bulup şu tip oyunlar çalışır dersiniz, böylece sorunu daha çabuk çözeriz. Bilgisayarda antivirüs var ve de ad-aware professional var... Düzenli taramalar yapıyorum. Çalışan oyunlar: World of Warcraft(işte buna şükrettim çünkü bilgisayarı geliştirmemin sebebi olan oyun) Half Life 2 Jedi Academy Lego Star Wars -------------------------------- Republic Commando'da başlarda çok güzel çalışıyor ama bir süre sonra bu da bozuluyor ama diğerleri gibi değil. Aynı zamanda bozuluyorlar gerçi... Bu oyunun .exe dosyası hata veriyor ve oyun kapanıyor.... Hem bendeki cd'de hem arkadaşın cd'sinde bu oluyor. Arkadaşta da denedik republic commando'yu ve ikimizinde bilg. aynı sayılır ama onunki P4 1.7... ve onda çalıştı... ne yapacağımı bilmiyorum... lütfen yardım edin... [Bu mesaj kfg tarafından 06 Haziran 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 windows olarak ne yüklüyorsun sp2 filan yükle[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bilgisayarı ilk aldığımda sp2 yüklüydü ve bi süre sonra bozulmuştu işte... ilk fomatımda da sp2 yükledim ama bu da dahil olmak üzere sonraki iki formatımda başta windows'la beraber 1 yüklüydü, sonradan 1a yükledim ama değişmiyor... donanım'la ilgili bir şey olabilir mi ? yani mesela ekran kartını değiştirsen düzelir diyebilir miyiz ? [Bu mesaj kfg tarafından 06 Haziran 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kasada fazla isinma yada power supply durumu nasi? limitleri cok zorluyor mu?[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Asus Pc Probe'da herşey "OK" gözüküyor ancak power fan ve chassis fan'ın değerleri 0 olarak gözüküyor ve "monitor paussed!" diyor. CPU sıcakığı da 32C... bu konuda pek fazla bir bilgim yok. bu power fan ve chassis fan ın yanında tik yok (diğerlerinde var)... bu ikisine tik koyunca below threshold diyor... burada bir screenshot aldım bakabilirsiniz... [Bu mesaj kfg tarafından 06 Haziran 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 up... Lütfen kimse buna yardım edemez mi ? yardım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 up... Ya kimse yardım edemez mi ? Demin Battlefield 2'nin demosu da çalışmadı... 6 saatte çektim zaten çıldırmak üzereyim. Ne kadar gerizekalı bir sorundur bu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ramlerin slotlarını değiştir bi ,olmassa leveldan tuğbeke bi mail at cevap yazar belki:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 format atsan çok kaybın olurmu?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yazıda belirttiğim gibi tam 5 defa format attım zaten, hepsinde bir süre sonra başlıyor bu sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar