Joker Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yeni bi çalışmam... indir bi süre sonra çok enteresan bi çalışmam olmazsa biriktirip hepsini birden vericem böyle tek tek olmuo :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 linkin uzantısını .wpe yapmışsın hem de link indiritiyorsun bize, aferin.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Resme gelince, hatlar belli olsa daha güzel olu, cidden bak.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: elvyn, 15 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: linkin uzantısını .wpe yapmışsın hem de link indiritiyorsun bize, aferin. :S anlamadım...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bencede daha güzel olurdu. Bir de shadingler daha soft olsaydı da daha güzel olurdu çok köşeli..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Siamon, 15 Haziran 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Bencede daha güzel olurdu. Bir de shadingler daha soft olsaydı da daha güzel olurdu çok köşeli.. eheh valla programda yumuşatmayı bulamadım daha bütün çizimlerde var o keskinlik :D bi öğrensem doğru dürüst :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gayet quick gayet güzel bende yapcam valla[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar