Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Maç başladı show tv den naklen seyredebilirsiniz.. Hadi hayırlısı. Şimdi bu adamlara fark falan da atılmaz ki ertesi gün direk "topraklarınızın bütünlüğü hede hodo" diye gelirler :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 dk. 37 amerika 1-0 önde. maçın başından beri deli pozisyonlar harcıyoruz, atamayana atarlar felsefesi. ahmet yıldırımın frikiği üst direkte patladı maçın 15. dk sında..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ....ve ben bunu yazarken Tuncay PENALTI yaptırıyor.. Okan topun başında ve GOOL durum 1-1 dk. 39.[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 cold gas olmus durumda uehu ustuste msglar:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ulan amerikaya gol attık diye seviniyoruz hale bak 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 harika bir gol inanılmaz tuncay şanlı durum 2-1 ehue silth ibrahim harbiden iyi :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 maç bitti 2-1 tuncay maç boyunca delicesine durmadan koştu, pres falan yaptı.. ne kondisyondur o kıskandım yani :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 koduk HULAEN OLEEEY neyse ii oldu bu turnuvaya galibiyetle baslamak bundan sonraki mac kimle brezilya?[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Gokdeniz rocks[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 paticik okumaktan maçı unuttum ya of :([hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sonraki maç cumartesi akşamı kamerunla pazartesi akşamı da brezilya ile..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Landon Donovan'ın hastasıyım. süper bi adam. ama bu maçta oynayamadı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ya bu Gökdeniz Volkan Tuncay Selcuk nasi adamlardır ya hele tuncay ve gökdeniz durmadılar valla ya.[hline]Gülü bir gün Seni her gün ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 öncelikle şenol güneş'i dünya kupasında oynattığı futboldan sora şimdi tekrar tebrik etmek istemiyorum bu nası bi takım ya .. yerinde duran yok ! deli gibi koştular mükemmel organize ataklar falan helal olsun valla biz bu şekilde 2-3 takım çıkarırız kim gelirse gelsin dağıtırz eeauhea çok iyi gururlandım acaip[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 eheh hakem sağolsun güzel bi penaltı verdi tuncayın elle almasını görmedi :) :) eurosportta devre arasında bayaa bi değindiler ehuauhe alt tarafı bi hakem hatası yav bayaa uzattılar :) okan yılmaz beni yanıltmıyor maşallah pozisyon bulmakta ve bunların içine etmekte üstüne yok :) ama hakkını yemeyelim biraz bekleyelim alışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 deli ibrahim güzel oynadı ama yediğimiz golde yine baş roldeydi türkiye milli takımının yediği son 3 goldede imzası var, bence daha defansif biri oynatılmalı arkasında[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 amaçsız mesajlar atacağına biraz altına bişiler, nedenler falan koyda tartışalım adam gibi böyle sen 'hede hödö' diyince takılıyorum, alt mahalle çocukları gibi muhabbetlere alışık değilim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 abi macın adamı ankaragüclü hüseyindi huea adama acıdım maca girdi 3 dakka sonra mac bitti.. terlemedi bile adam[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 geçen maç yediğimiz ilk gol, yine benzeri pozisyon ibrahim ceza alanı içinde bir adamı tutmuş ise pozisyon gereği[onun yerini doldurucak adam pres yapıyor olabilir, geri dönüyor olabilir vs.] o adamın vuruş yapmasını engellemesidir görevi, orda hakan şükür'de olsa ergünde olsa, okan'da olsa pozisyon gereği yapması gereken adamı tutmaktır 'benim oyunda takımı kanatlardan hızlı kontratağa çıkarmak görevim' deyip bırakamaz, bu maçtaki golde vede geçen maçın ilk golünde ceza sahası içinde golü atan adamları tutuyordu ibrahim, ha sen bir olayı yanlış anlamışın golün tek sebebi vs. demiyorum, fatih-alpay denyoları vardı geçen maç, bu maçta bülent-alpay denyoluk yaptı pozisyon başında ibrahim'in arkasında oynaması gereken oyuncu daha defansif olmadığı sürece çok böyle gol yeriz, çakılı defans lazım türkiye'ye[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 nasıl ceza sahasının içinde değil yahu ibrahim yükseliyor kafa atamıyor, arkasındaki maymun atıyor gol oluyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: jankis, 19 June 2003 23:08 tarihinde demiş ki: öncelikle şenol güneş'i dünya kupasında oynattığı futboldan sora şimdi tekrar tebrik etmek istemiyorum bu nası bi takım ya .. yerinde duran yok ! deli gibi koştular mükemmel organize ataklar falan helal olsun valla biz bu şekilde 2-3 takım çıkarırız kim gelirse gelsin dağıtırz eeauhea çok iyi gururlandım acaip[hline]things you own end up owning you (tyler durden) iste abi niye istemiosun cok ii oynamio takim ama sole bole kazanio nede olsa :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 pozisyonu hatırlamıyosun soldan geliyorlar, ortayı yapıyor bülent ayağını kaldırarak uçuyor, değemiyor topa top devam ediyor ibrahim yükselip kafa atamıyor, sonra maymun vuruyor ve ömer'in solundan kaleye giriyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sonuç ne?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 harbi ha bi pozisyon icin birbirinize girmeye degmez:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 zuauhauhuha ben istiyorum yazcaktım orda istemiyorum mu demişim lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar