Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - ABD

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

öncelikle şenol güneş'i dünya kupasında oynattığı futboldan sora şimdi tekrar tebrik etmek istemiyorum

bu nası bi takım ya .. yerinde duran yok ! deli gibi koştular mükemmel organize ataklar falan
helal olsun valla
biz bu şekilde 2-3 takım çıkarırız kim gelirse gelsin dağıtırz eeauhea çok iyi gururlandım acaip[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hakem sağolsun güzel bi penaltı verdi tuncayın elle almasını görmedi :) :) eurosportta devre arasında bayaa bi değindiler ehuauhe alt tarafı bi hakem hatası yav bayaa uzattılar :)

okan yılmaz beni yanıltmıyor maşallah pozisyon bulmakta ve bunların içine etmekte üstüne yok :) ama hakkını yemeyelim biraz bekleyelim alışsın
Sosyal ağlarda paylaş

geçen maç yediğimiz ilk gol, yine benzeri pozisyon

ibrahim ceza alanı içinde bir adamı tutmuş ise pozisyon gereği[onun yerini doldurucak adam pres yapıyor olabilir, geri dönüyor olabilir vs.] o adamın vuruş yapmasını engellemesidir görevi, orda hakan şükür'de olsa ergünde olsa, okan'da olsa pozisyon gereği yapması gereken adamı tutmaktır

'benim oyunda takımı kanatlardan hızlı kontratağa çıkarmak görevim' deyip bırakamaz, bu maçtaki golde vede geçen maçın ilk golünde ceza sahası içinde golü atan adamları tutuyordu ibrahim, ha sen bir olayı yanlış anlamışın golün tek sebebi vs. demiyorum, fatih-alpay denyoları vardı geçen maç, bu maçta bülent-alpay denyoluk yaptı pozisyon başında

ibrahim'in arkasında oynaması gereken oyuncu daha defansif olmadığı sürece çok böyle gol yeriz, çakılı defans lazım türkiye'ye[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 19 June 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
öncelikle şenol güneş'i dünya kupasında oynattığı futboldan sora şimdi tekrar tebrik etmek istemiyorum

bu nası bi takım ya .. yerinde duran yok ! deli gibi koştular mükemmel organize ataklar falan
helal olsun valla
biz bu şekilde 2-3 takım çıkarırız kim gelirse gelsin dağıtırz eeauhea çok iyi gururlandım acaip[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

iste abi niye istemiosun cok ii oynamio takim ama sole bole kazanio nede olsa :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Ferman padişahin dağlar bizimdir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...