Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 www.foxden.net/~terriekitten/OC11B72.EXE önce bunu indiriomuşuz *enteresan bi program valla eyedropper gibi bi özellik aradım ama pek bulamadım... Buda benim 4. denemem... 90kb İndirr!! sonra programı installayın. file import event. aç. sonra da izleyin...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. [Bu mesaj Joker tarafından 14 Haziran 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 çok müstehcen indirio resmen be heheh bu arada hangi arada host buluvedün[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 düzelttim şimdi indirebilirsiniz :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tüm çalışmalarını tek bir konu başlığında toplamanı isterdim. Hele ki 2-3 gün arayala yeni bir konu açacaksan.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 katılıyor, ve Khan'dan yeni çalışmalarını bekliyoruz ilgiylen[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Golge-i_Khan, 14 Haziran 2005 02:50 tarihinde demiş ki: tüm çalışmalarını tek bir konu başlığında toplamanı isterdim. Hele ki 2-3 gün arayala yeni bir konu açacaksan. ben karşıyım bu olaya, düzgün feedback i engeller.zira sen de karşısın sanırım bi sürü konu açmışsın ;)[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kompozisyonu anlamasamda o kumsal havasını vermişsin, bi de orantılı bir vucut çizmişsin en azından :D[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben açarım ben ağayım : P hani ben 2-3 arayla açmıyorum, bakınız yeni açıldığından beri 2 çalışma şe ettim sadece, hatta ben de öyle yapıyım; "horace'a özenmiştir"[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 30 dk içinde attıgım postu deiştiremeyecegimi zannediyorum?? eğer deiştirebilseydim öncekine eklerdim... :( bu pati beni üzüyor yaw millet yorum yapmıyor sadece yazılan konu yok şöyle yok bölye :( kardeşim .alışmalara bakın siz bırakın konuyu kim nasıl açmış... *Gerçekten topic hede höde deilde çalışmaların içeriğiyle ilgilenenlere teşekkürederim...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: elvyn, 14 Haziran 2005 09:56 tarihinde demiş ki: Kompozisyonu anlamasamda o kumsal havasını vermişsin, bi de orantılı bir vucut çizmişsin en azından :D eheh yukarda nudist camp yazıyor yarım şekilde esrarengiz olsun istedim tabelanın arkasındada bi hatun tabi odak noktası zaten o :) arkadada camptan bi manzara :) kompoziyyon olarak böyle düşündüm (açıkcası başta kompozisyon yoktu kız çiziodum sonra dedim bu kızı napalım napalım buldum nudist campa yerleştirelim :D bu fikir kızın yarısını silgiyle silmeden 2 dk. önce aklıma geldi :D )[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kadının beli daha ince ve hatları daha detaylı olsa daha güzel olurmuş. [ben böle şeyler çizemiorum ama eleştiriorum sakıncası yok dimi =)][signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar