Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meslek seçimi

cna

Öne çıkan mesajlar

said:
jahnn, 12 Haziran 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
Sen bu talent larınla pvp de 0 sın ama kendini bir şekilde savunabiliyorsun değil mi ?

Eğer öyleyse bende bunu istiyorum.İlerde (olursa) dark age of camelottaki gibi 100 kişinin birbirine daldığı savaşlarda böyle bir rol almak isterim.

tabi ki savunabiliyorsun, hasar büyülerin hala mevcut
fakat, instanceda lvl 61-62 elite gelip seni 2-3 vurusta indiriyor haliyle, shadow olsan da bu böyle holy olsan da : ) ki olmasi gereken de bu yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bak, talent sistemi genelde yeni yetenekler vermekten cok elindeki yetenekleri güclendirmek üzerine kuruludur.
Söyle örnek vereyim,
mind blast diye bir büyü var, shadow damage büyüsü ve prieste normal olarak geliyor bu yeterli levela gelince. Ve yine ayni sekilde flash heal var, hizli bir sekilde iyilestiren bir büyü. Bu da direk geliyor.

shadow talentlarinda shadow dmgini her bi talent point icin 2% artiran bi talent var, 5 talent point verip 10% yaptin mesela bunu. O zaman mind blast büyün 10% daha fazla dmg verecek, flash heal in etkilenmeyecek bundan.
holy talentlarda ise spiritual healing diye bir talent var, ayni sekilde 2% healing artiran bir talent. Bunu 5 talent point ile 10% a tamamladiginda, bu sefer flash healin 10% daha fazla healliyecek ama mind blastin shadowdaki kadar güclü olmayacak, normal hasarini vericek.

Fark bu yani, en basit haliyle. Haliyle bircok shadow talenti üstüste gelince cok iyi bir dmg dealer, holy talentlari üst üste gelince de healer oluyorsun.

Skillerle talentlari karistirmissin sanirim sen biraz.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elandra, 12 Haziran 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
priestte fade icin su an hatirlayamadigim bir miktar (200 dolaylarinda) bir mana.
druidde ise shapechance e mana, ability'e mana (emin olamadim belki de energy yiyordur sadece. yine de zaman kaybi :) ). Ayrica, bunu yaptigin süre icinde insanlari iyilestirememe durumu.
oysaki fade instant cast bir büyü.

ya evet mana da ufak problem çıkabiliyor ama prowl ve cat form da instant büyüler
çat ctrl+f3 instant cat form
bir click instant prowl
tekrar caster
toplam 1.5 saniye alıyor
sadece shapeshift için 684 mana
ability free ve instant herhangi bir costu yok (energy veya mana)
:)

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 12 Haziran 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
grelynx, 12 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
prowl in combat ?

aynen öyle
onyxiayı bile defettim üstümden prowlla

edit: bundan önceki bütün mesajlarımdaki "prowl" u "cower"la değiştirin

karıştırdım prowl cat formdaki stealth

cower - aggro reduce abilitysi

çok pardon

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 12 Haziran 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 12 Haziran 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek : ) cok önemli gercekten bu secim, yoksa benim gibi begenmeyecegin bir sinifi secip 55 level kasarsin hic yere : ) 11 Subatta hunter actim, salak gibi 55 lvl sonra anladim bana göre olmadigini : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lyrent, 12 Haziran 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Alchemy ile ileriki levellarda 100-150g eden potionlar yapabilirsin. Düşük levellarda da gayet tatmin edici fiyatlara satabilirsin potionlarını. Tek dezavantajı herb toplamak için diyar diyar gezmek zorunda olman.

Daha ne istiyim :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

engineering özellikle pvp ye cok etki etmesi (pozitif yönde) yüzünden bence biraz dengesiz.
her bir halti yapabilen sey üretebiliyor, ayrica kullanabileceginiz lensten trinkete her bir halti da yapabiliyorsunuz.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Sosyal ağlarda paylaş

enginerring kasiorum yaklasik 166 civ. bir sey oldu fakat kasmasi cok zor hele ki maden bulmasi birde roket atar yapabildigini duydum dogrumudur?
Bu sirada bekleme isi ne zaman düzelecek bu wow da yaws ? :([signature][hline]Burningred LvL 55 Abyss Walker - Bartz
[b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b]
[b]Electron LvL 38 Scout - Bartz
[b]BurningLegion[b]
[b] Burningred LvL 20 Roque WoW
[b]
[b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz
Sosyal ağlarda paylaş

class a göre ve zevkine göre değişir.druid olcaksan kendine kıyafet dikmeyi seviyosan skin,leather.para kazanmayı seviosan miner,skin veya alchemy,herb yapıp ilerki skillerde major mana/heal poti ler mc gibi full raid boss runlarda çok işe yarıyo.özellikle fire resist poti ve major heal ın 5 tanesini en düşük 5g den ah de kolayca satabilirsin.parayı düşünmesek bile kendi üzerinde çok etkilsi olabilir,faydasını görebilirsin.priest olacaksan aynen kendine kıyafet dikmeyi seviosan tailor,skin.ayrıca eğer eşyalarını büyülemeyi geliştirmeyi seviosan tailor + enchant alabilirsin.tailorda diktiğin uncommon vs kıyafetleri disenchant edip eşyalarını büyüleyebilirsin ve yahut ihtiyacı olanlara cazip bi fiyata karlı bir biçimde uygulayabilirsin.(enchant ilk 100-150 skill bi ölüm gibi gelir ve çok para sömürür.enchant pek tavsiye etmem nedeni ise para açısından artık herkes arkadaşına büyületiyo item ı.kendi açından almak istersen senin zevkin) engineerıng çok gereksiz gibi gelio bana.en sevdiğim item ları sadece jumber cables(reslediği için) ve de (adını unuttum)kilitli sandıkları açan bi bomba var o.[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 12 Haziran 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...