Impressive Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu Hangi Emulator nasil Kullanilir Dogru yukleneşi nedir oyunlari rom olarak nereye kurulur nasil acilir gibi bilgiler iceren bi tutorial herkeze lazm neoge mame .v.s belli bi kac emulator icin olabilirse cok iyi olur[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo]
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Seni Şöyle Alıyım Yetkili Deyilim ama bilgiliyim 8) *!ego... ego... ego...*[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space
HawkEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hahaha egoist dev zuma zuma zuuummm[signature][hline]MAME server Nick:Ares Hade Bekleyyom Space Olayı:D
Öne çıkan mesajlar