Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 evek arakadaşlar, yaz geldi,haliyle bünye kıpır kıpır tatil istiyo raatlamak istiyo,e tabi seneye bide öss var,haliyle bi tatil ediim kırmıyım kendimi dedim.. hazır yapmışken kralından yapıyım dedim.. bi aykadan bu diyarda yokum,eyvallah demeden gitmiyim dedim..hadi ben kaçar[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 valla ben tatile gittim seneye yoğun sınavlar var götürdüm laptopu şuanda yazlıgın bahçesinde oturuyorum karşımdada semaver var ooh mis gibin çay :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ehehe bye de bence çok erken tatil yapıosun :tebrikz:[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ben hiçbiyere gitmiyorum hep evdeyim sokayım böyle tatile...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar