Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps2 konusunda yardım

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar benim bi kaç sorum olcak şimdi mesela aldıgım bi çok oyunda online seçeneği var online oynamak için ne yapmam lazım evde 256 adsl var ordan mı bişiler yapcam yada bu teknik sorulara cevap alabileceğim başka bir site biliyormusunuz...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

ılk once external bır ethernet kartı alıcan (25$fılan olması lazım) sonra bu ethernet kartını USB den baglıycan makınaya onada ADSL yı baglıycan bu sekılde oluyor yada sony nın ınternet adapter ını alıcankı buda external ethernet kartı zaten :) sonucta yapılıcak iş bu
ancak final fantasy 11 oynıyamassın halıyle anca bole basıt oyunlarla takılıcan[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

yaa oha her seyın altında bı hınlık arıycak duruma gelmıssınız dumur oldum
FFXI MMORPG yanı ılerı duzey bır multıplayer oyun oynamak ıcın harddısk ıstıyor PS' ustunde bunla kıyaslıyınca tony hawk gıbı sadece kaykayla larsılıklı kapıstıgın veya wınıng gıbı sadece mac yaptıgın oyunlar basıc oluyor
PS2 nın multıplayer modalarının hepsı cocuga seker vermek gıbı 3-4 saglam oyun anca vardır onlar bıle o zevkı vermıyor ben kendı oynadıgım oyunlara basıt nıye dıım ılkı bu ıkıncısı squere enıx de celısmıyorum harddısk olmadıgı ıcın FFXI yı bende daha oynıyamadım ucuncusu dıger oyunları karalıyınca elıme ne gecıcek pazar payı fılanmı lol[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

biz buna smiley nin gucu diyoruz hemde şeker duruyolar :)
Final Fantasy XI bıldıgım kadarıyla hem bılgısayar hemde konsol oyuncuları tarafından beraber oynanan tek mmorpg tabı klavye olmadan ne zevkı cıkar bılmıyorum heralde hazır emotelarla konusuyo mıllet veya klavye fılan alıyolar
oyunun NTSC/J surumu hatta yanında 40gb lık PS2 harddıskı ıle satılıyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 12 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
biz buna smiley nin gucu diyoruz hemde şeker duruyolar :)
Final Fantasy XI bıldıgım kadarıyla hem bılgısayar hemde konsol oyuncuları tarafından beraber oynanan tek mmorpg tabı klavye olmadan ne zevkı cıkar bılmıyorum heralde hazır emotelarla konusuyo mıllet veya klavye fılan alıyolar
oyunun NTSC/J surumu hatta yanında 40gb lık PS2 harddıskı ıle satılıyor

ffXI kılavye mouse ile oynanan nadir ps2 oyunlarından =).Oyun yeni çıktığı zaman gamespot'un son yorumu ps2 versiyonu için şu mealdeydi "bu oyunu oynamak için bir mouse bi kılavye ve de en önemlisi ps2 için 40gb lık bir hdd ye ihtiyacınız va bu kadar masraf ediceğinize sansınız var ise oyunu pc'de oynayın" =)
Sosyal ağlarda paylaş

mouse demiş olamaz oyunun kontrollerı tamamen standart kontrolore ayarlı ve cokda ıyı hatta PC ye portlarken aynen almıslar mouse la fılan oynanmıyordu PC versıonu bır aralar (belkı hala oyledır)
PS2ye cıkmıs offical mouse olamdıgı halde age of empıres 2 yı PS2 ye ureten zıhnıyete yuhhh dıyorum yanı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 14 Haziran 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
mouse demiş olamaz oyunun kontrollerı tamamen standart kontrolore ayarlı ve cokda ıyı hatta PC ye portlarken aynen almıslar mouse la fılan oynanmıyordu PC versıonu bır aralar (belkı hala oyledır)
PS2ye cıkmıs offical mouse olamdıgı halde age of empıres 2 yı PS2 ye ureten zıhnıyete yuhhh dıyorum yanı

bende microsoft intellieye var gayet iyi çalışıyor tek problem mouse ile oynanacak oyun olmayışı =( 25 milyonada zamanında ps2 için bir kılavye almıştım sadece hl ve unreal1 var elimde =([signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Sosyal ağlarda paylaş

evet bir usb ye mouse'u ötekine kılavyeyi bağlıyorum logitech veya başka dandik markaların mouslarını tanımıyor ama intelin intellieye modelinin optik hangi modeli olursa olsun çalışıyor.hatta half-life bilgisayardaki tadı bile veriyor hafif fps düşmelerine rağmen =).[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd
eric the cartman
Sosyal ağlarda paylaş

her oyun desteklemiyor bi half-life ta var bide unreal1 de benim elimdekiler birde redfuction serisinde var bildiğim kadarı ile çok fazla destekleyen oyun yok bunlardan biri varsa elide gayet güzel çalışıyor mouse.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd
eric the cartman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...