bounce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 selamlar tekrar, oyunu oynamadığım süre içinde kuzenim oynuyordu benim yerime, o da imp. missionlar zor diye rebel'e geçmiş. şimdi oyunun sistemi de değiştiğine göre bana birileri anlatabilir mi kolay yoldan 3780 rebel fp 'yi nasıl 0 'larım ve -5000 imp. fp 'yi nasıl yükseltirim:)[signature][hline]www.viscus.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 O şey malesef kolay yoldan olmuyor. Eskiden 5k imp fpyi 500k'ya alıp geçmiştim ben rebelden imp'e. Ayrıca imp ve rebel arasında zorluk farkı olduğunu ilk kez duyuyorum.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bence de bi zorluk yok hem imp i hemde rebelgorevlerini bitirdim ben hatta rebel daha Amelelik oluyo.[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar