Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Komiğime gitti bilgisayar karşısında okuyordum sizlerede aktarmak istedim :] Haber ana sayfada İşkence başlığı altında yer alıyor. Bir akrabalarına kan vermek için hastaneye gelen dayı-yeğeni polis silahlı kavgaya karışıp kaçan kişiler sandı.Dayı-yeğeni döven polis sonra da ''Yanlış kişiyi dövmüşüz''dedi. Yeğenin dayaktan omzu çıktı. - Bana olsa ne yaparım lan ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... [Bu mesaj Mavi tarafından 15 Haziran 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kos kocaman hiç bişe. burda bırak dayak atmayı yanlışlıkla adam bile öldürülüyo maalesef!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 b@b ben bunu haberlerde izledim dün Adam bişey dedi koptum :) Flash tv de verdiydi hatta silahlı zanledilen adam konuşuo : ya adamı gömlekli görmüşler beni benzetmişler dövüyorlar Kameraman : Şüpheli Gömlekliydi yani? Silahlı zanledilen adam : Banane ya isterse Tanga külotlu olsun nihaha yarıldıydım orda[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hahahaha[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Doktorların ameliyat sırasında kullandıgı malzemeyı ameliyat yerinde unutması kadar vahim degil kanımca.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 AHEUEHUAHEUA abi o cevap nedir ya yarıldım :D ahahahah :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yaaa... işte bu kadar abaz milletimiz var. :-)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 heuhe yeni kelimeler böyle kazandırılıyor işte dilimize :P dava ederdim de kaç yıl sürer kimbilir ohoo...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 olay cidden polislerin mallığıydı ve adamların hali içler acısıydı. adam haklı şekilde bağırıp çağırdı ama oturdukları odadan kemara var diye çıkamayan mal herifler hala laf yetiştirmeye devam etti hadi git bilmemne diye. birde neymiş 'pardon benzettik' demişler... her önüne gelen dingili polis yapmaya kalkarsan olacağı budur işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: gokhaan, 15 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki: kos kocaman hiç bişe. burda bırak dayak atmayı yanlışlıkla adam bile öldürülüyo maalesef!! Adam öldürmenin doğrusumu var?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 adam orda adam öldürmek doğru mu demiş ? okusana yazdıın cevapla alakası yok. bu ufak bişe diyo bunun gibi olaylarda ölenler bile var diyo.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Benim pipili kız olan dedemde tangalı külot giyiyodu..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Cuce, 15 Haziran 2005 17:19 tarihinde demiş ki: said: gokhaan, 15 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki: kos kocaman hiç bişe. burda bırak dayak atmayı yanlışlıkla adam bile öldürülüyo maalesef!! Adam öldürmenin doğrusumu var? hayır oyle degil bak diyelim bir baskın yapılıyo ve catışma yaşanıyo deniyo insanlar öldürülüyo sonrada adres yanlış verilmiş yanlış insanları terörist zannetmişiz deniyo. yanlışlıkla derken bunu kastetmiştim annadın?? fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Dayak yiyen parayı kırdı.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kaseyi kırdı olmasın o? :lol:[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar