Mordre Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaslar biliyo musunuz bunlari ama ben yine bilmeyenlere soyliyim acilimlarini esp:elektronik stabilite programi tcs:ceksi kontrol sistemi bu iki ozellik bir arabada neleri deistrir ?bunlar bir arabada olmassa o araba icin buyuk bi eksiklik midr ?bunlari neden soruyorum derseniz hayrlisyla yeni ford focus alcaz da bunlar guvenlik pakediyle sunuluyor ve malesef alamicaz galiba dun kafami bayi kurcaladi sorayim dedim
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sürüş zevkini düşüren güvenlik donanımları oluyor bunlar herhangi kaçınılmaz kaza anında bunlarda bir işe yaramıyor (otobüslerde bütün güvenlik sistemleri var ama kaza yapabiliyorlar gibi..) araba sürerken dışarıdan gelebilecek tehlikeler degil de kullanıcının olumsuz haraketleri için önlem olarak nitelendirebilirim. eğerki araba sürerken dalgınlık, refleks yavaşlaması vb gibi sorunlarınız yoksa çokda gerekli değil şahsi fikrim.[signature][hline]G3NK
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Her arabaya lazim. Spor surus keyfinden odun vermemek icin bazi arabalarda gec devreye girer. BMW misal. :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 15 Haziran 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 cekis kontrol sistemi kisin karda kiyamette acayip isinize yaricak.Esp ise artik her arabada olmasi gereken guvenlik elemanlarindan birisi.Ikiside olmak zorunda.Artik kalitesiz araba yok butun firmalar en guzel arabalari cikartiolar.Guvenlik unsuru hangi arabada fazlaysa onu almaniz daha mantiklidir.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Öne çıkan mesajlar