mercenary Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ek paketinde dniz üniteleri olacak mı screenshotlarda var ama blizzardın sitesinde units kısmında yok bu üniteler ne olacak gene yağ mı toplucaz?[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Olursa süper olur alırım yine seni aşşaa:)[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sen mi?Oynamayı öğrende gel beah free for all yapmaya korkan yaratık[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bi farseer rush öğrenmiş g.tü kalkmış zaten zlowrf musun nesin[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 micromanagementda seni yenen kimdi?[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oğlum onda sen hep özgünla ben de computera düştüm computer beni bi kere yenemedi ama özgün seni bi kere yendi[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hangi screenshotta var yahu ben göremedim[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 http://www.blizzard.com/war3x/ScreenShot.aspx?ImageIndex=6&Set=0[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ayrıca bu screenshotta da food limit 100! http://www.blizzard.com/war3x/ScreenShot.aspx?ImageIndex=4&Set=0[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 deniz unitesi olmayacak her ırka 2 yenı unite ve 1 yenı hero ayrıca bıde alıswerıs bınası gelıo yenı unıtelerden bırı yer unıtesı dıgerı hava unıtesı seklınde bunlardan bırı antı spellcaster olarak dusunulmus ayrica bazı eskı unitelere upgradeler gelmiş unıteler arası denge getırılmıs hava yerı keser havayı okcu keser okcuyu melee keser gibi bir olay gelmiş boylece her tur unite uretimi zorlanmıs yenı unıteleri gormek icin http://www.battle.net/war3/ adresine bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 iyide screenshotlar offical ve screenshotlarda "undead battleship" yazıyo ve de onun yanında, yine denizde giden ama o modele benzemeyen başka gemiler var eğer koyacak olmasalardı o kadar kasmazlardı ne dersiniz belkide goblin shoptan filan alınan (zeplin gibi) bişidir ama oil olayının olacağını sanmıyorum[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 olacak ama ne kadar çeşitli bilmiyorum yani transport filan olacak çünkü yeni binalara bakarsanız liman fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sanırım sızın dedıgınız ada mapleri icin eklenen transport gemıler durun bı bakam hemen sayfa acılırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evet nihayet acıldı sayfa o gemıler normalde yok ama sanırım campaign icin eklenmiş zaten olursa cok sacma olur bence denız savasları oyunu bıtıren bı unsur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sende warsa hemen kapısak hazır server war bende baglanırsın kapısırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar