Menkalinan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya arkadaşlar bende şu an xp yüklü yalnız bazı programları kullanırken sorun cıkartıyor.. o yüzden win 98 yüklemek istiyorum bunu xp deyken yapabilirmiyim? yada bilgisayarı başlatırken boot ederek mi yapmam lazım ? yardım ederseniz sewinirim...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 xp deyken 98 i yüklersin fakat 2. bi işletim sistemi olarak yüklersin. format atmak için koy 98 cdsini format c: sonra kur.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ntfs ise 98 yükleyemezsin.Fat32 olarak formatlaman lazım.Onu da XP cd si ile boot edip.Seçenekleri takip ederek formatlayabilirsin..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 çok teşekkürler saol... :-) walla cok saol fistan... ben bi bakem olmazzsa tekrar rahatsız edcem :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ntfs ise hdd'n cd'den boot etsen bile formatlıyamazsın. İlk olarak winxp cd'si ile fat32 yapmalısın hdd'ni. Eğer fat32 ise cdrom'unuza win98 cd'nizi takın. Daha sonra cdrom desteğiyle baslatin. hdd'nizin tek parça olduğunu düşünürsek "d:" daha sonra "cd win98" ve son olarak "format c: /q" yapıyorsunuz format bittikten sonra ister birim etiketini yazın ister yazmayın size kalmış.En son "kur" yazarak kurmaya başlıyorsunuz :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary [Bu mesaj huntercik tarafından 15 Haziran 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 98le bootlayıp fdisk ile formatlarda çok uzun iş[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 en kolayı başlangıç disketi bulcan ms dosta format atıp xp yi yuklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar