megakill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Adamı kaç gündür görmüyorum oyunda.Np sinde de bir artış yok ??Haberi olan??Hoş 0.5 saniye de 7 hit yapmısştı bana bir kereesinde :D hala kırılımadı macro kralının rekoru :D[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 beramus dakinden bahsediyosan en son bir kaç gün önce b3 de anvil başında acık muhabbet etmiştik sanmıyorrum ban yediğini..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu adamın üstünde chitinde yok nasıl bole np kasıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 adam eskiden sağlam macrocuydu..Darkness ,vystele ,Toni fln beramusta akarken bu çok tanınmayan bir oyuncuydu ve np için bariz macro yapıyordu.Hatta o zmanlar bu şahıs hakkında günde 5466757 şikayet topici açılırdı.O ara macro ile beraber baya np kastı fakat göze çarpmadı fazla.Ne zaman ki Press Ok'lar bann yedi meydan ona kaldı, o da macroyu bıraktı sanırım veya BIRAKMADI , bilmiyorum yani[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: CaDoBaBa, 14 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bu adamın üstünde chitinde yok nasıl bole np kasıyor ya. ustundekiler fp ve kendisi paper[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Thadeus, 15 Haziran 2005 01:11 tarihinde demiş ki: said: CaDoBaBa, 14 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bu adamın üstünde chitinde yok nasıl bole np kasıyor ya. ustundekiler fp ve kendisi paper [/qfp fp deil plate~~ bide eski dupecüler tony falan 2 haftada 100k np kasmıslar elde 2 shard dalıyo adam spike da war :D bu serverda 1 tane saglam adm war dupecü falan deil galiba Hit me baby1 more time BP 62 daha ne[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Payback ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here#### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Und3rtak4rs, 15 Haziran 2005 02:31 tarihinde demiş ki: said: Thadeus, 15 Haziran 2005 01:11 tarihinde demiş ki: said: CaDoBaBa, 14 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bu adamın üstünde chitinde yok nasıl bole np kasıyor ya. ustundekiler fp ve kendisi paper [/qfp fp deil plate~~ bide eski dupecüler tony falan 2 haftada 100k np kasmıslar elde 2 shard dalıyo adam spike da war :D bu serverda 1 tane saglam adm war dupecü falan deil galiba Hit me baby1 more time BP 62 daha ne server da sağlam adam çok sen hiç klex i golem keserken gördün mü ? 3. vuruşunun yarısı boşa gidiyor adamın hergün 20 boss kesiyor yanında kanka sı :B ile pazar a bak gece klex in ne kestiğini görürsün hit me baby nin item çok iyi ve hiç tek takılmaz ayrıca daha çok sağlam adam var mesela punisher ( name change yaptı ) mesela suisui ( 65 e kasıyordu en son ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 klex pk da 0 sabahtan akşama kadar boss kesio.Hitmebaby en fazla 1 assasla dolaşır ben şunu gördüm adamı gördük kowalıyorz btüün cz yi tur attıtrdı arkada 2 assas 1 warrior war bide ben assaslar wuruyo bişe farketmiyo adama.Sonunda adam bowla soktu we karambolde bizi dagıtttı.Bi klexin npsine bak bide hitme nini~~[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Payback ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here#### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hera_Xul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Heidi_Klum a.k.a. hit me baby one more time oyunun en iyi debufferı beramusun 2. haftasında lvl 60 3. 4. haftasına doğru 62 olmuştu serverın ilk judgement vuran priestıdır.gerek unique itemları gerekse oyunu ile bence serverın en iyi oyuncularından.bildiğim kadarı ile izmirli.en son 180 k npsi vardı.bükemediğin bileği öpeceksin kapışmaya çalıştım ama 3-4 dakika cure-debuff pvp sinden sonra yeter artık ne olacaksa olsun deyip daldığımda çıkardığı 1500 hp damage ile gözlerimi yaşartmıştı.3.2 k hp mi torment ile assasinden daha hızlı bitirdi .Tebrik eder uzak dururum cz ortamında. :)[signature][hline]Nick:Hera_Xul Server:Beramus Level:60 Class:Paladin Clan:JusTown Np:26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… druenler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hepsi noob onlarin, unholy var cok fena. ownz u yani ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sarus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Diez_J we Diez_Family tabi bu diezde bunlar iyi olsa ne olur serverı soyup sövmüş gm desteği eksik olmayan adamlar stn humanlara bakıom yarısının roquelerin shardları +8 ben bişi diyemiyorum artık Taarus ztn ayrı bişi o adam.[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Sonuçta Mühim olan insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hit me baby hakket felaket yani herşeyiyle adam ölmüyo bi kere ama executer slackers tan oda baya iyi ama hack yemiş:D hitmebaby we kunt ikisi bütün cz harpy partimizi almıstı hemde herkes nowa provoke da 61di bende sheller olmasına ragmen malice 900den az komuyo adam[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Afterlife ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here#### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sarus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu arada comboya gelince Ossjoo mu Osynt mi neydi 7 wuruşu olan roquenin 8 li combosunu cakmıstı bana wallahi ben cok şaşırmıştım ama ne yapabilirki bunların ban yemesi icin[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Sonuçta Mühim olan insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… teufel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sarus :P olm o adamı sen apos keserken bi gor dudağın uçuklar aposu max 5 sn bitiriyor nsl bi playersa bilmiyorum ama hll olsun diyorum kendisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Und3rtak4rs, 15 Haziran 2005 02:31 tarihinde demiş ki: said: Thadeus, 15 Haziran 2005 01:11 tarihinde demiş ki: said: CaDoBaBa, 14 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bu adamın üstünde chitinde yok nasıl bole np kasıyor ya. ustundekiler fp ve kendisi paper [/qfp fp deil plate~~ bide eski dupecüler tony falan 2 haftada 100k np kasmıslar elde 2 shard dalıyo adam spike da war :D bu serverda 1 tane saglam adm war dupecü falan deil galiba Hit me baby1 more time BP 62 daha ne server da sağlam adam çok sen hiç klex i golem keserken gördün mü ? 3. vuruşunun yarısı boşa gidiyor adamın hergün 20 boss kesiyor yanında kanka sı :B ile pazar a bak gece klex in ne kestiğini görürsün hit me baby nin item çok iyi ve hiç tek takılmaz ayrıca daha çok sağlam adam var mesela punisher ( name change yaptı ) mesela suisui ( 65 e kasıyordu en son ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 klex pk da 0 sabahtan akşama kadar boss kesio.Hitmebaby en fazla 1 assasla dolaşır ben şunu gördüm adamı gördük kowalıyorz btüün cz yi tur attıtrdı arkada 2 assas 1 warrior war bide ben assaslar wuruyo bişe farketmiyo adama.Sonunda adam bowla soktu we karambolde bizi dagıtttı.Bi klexin npsine bak bide hitme nini~~[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Payback ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here#### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hera_Xul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Heidi_Klum a.k.a. hit me baby one more time oyunun en iyi debufferı beramusun 2. haftasında lvl 60 3. 4. haftasına doğru 62 olmuştu serverın ilk judgement vuran priestıdır.gerek unique itemları gerekse oyunu ile bence serverın en iyi oyuncularından.bildiğim kadarı ile izmirli.en son 180 k npsi vardı.bükemediğin bileği öpeceksin kapışmaya çalıştım ama 3-4 dakika cure-debuff pvp sinden sonra yeter artık ne olacaksa olsun deyip daldığımda çıkardığı 1500 hp damage ile gözlerimi yaşartmıştı.3.2 k hp mi torment ile assasinden daha hızlı bitirdi .Tebrik eder uzak dururum cz ortamında. :)[signature][hline]Nick:Hera_Xul Server:Beramus Level:60 Class:Paladin Clan:JusTown Np:26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… druenler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hepsi noob onlarin, unholy var cok fena. ownz u yani ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sarus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Diez_J we Diez_Family tabi bu diezde bunlar iyi olsa ne olur serverı soyup sövmüş gm desteği eksik olmayan adamlar stn humanlara bakıom yarısının roquelerin shardları +8 ben bişi diyemiyorum artık Taarus ztn ayrı bişi o adam.[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Sonuçta Mühim olan insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hit me baby hakket felaket yani herşeyiyle adam ölmüyo bi kere ama executer slackers tan oda baya iyi ama hack yemiş:D hitmebaby we kunt ikisi bütün cz harpy partimizi almıstı hemde herkes nowa provoke da 61di bende sheller olmasına ragmen malice 900den az komuyo adam[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Afterlife ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here#### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sarus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu arada comboya gelince Ossjoo mu Osynt mi neydi 7 wuruşu olan roquenin 8 li combosunu cakmıstı bana wallahi ben cok şaşırmıştım ama ne yapabilirki bunların ban yemesi icin[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Sonuçta Mühim olan insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… teufel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sarus :P olm o adamı sen apos keserken bi gor dudağın uçuklar aposu max 5 sn bitiriyor nsl bi playersa bilmiyorum ama hll olsun diyorum kendisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 klex pk da 0 sabahtan akşama kadar boss kesio.Hitmebaby en fazla 1 assasla dolaşır ben şunu gördüm adamı gördük kowalıyorz btüün cz yi tur attıtrdı arkada 2 assas 1 warrior war bide ben assaslar wuruyo bişe farketmiyo adama.Sonunda adam bowla soktu we karambolde bizi dagıtttı.Bi klexin npsine bak bide hitme nini~~[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Payback ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here#### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hera_Xul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Heidi_Klum a.k.a. hit me baby one more time oyunun en iyi debufferı beramusun 2. haftasında lvl 60 3. 4. haftasına doğru 62 olmuştu serverın ilk judgement vuran priestıdır.gerek unique itemları gerekse oyunu ile bence serverın en iyi oyuncularından.bildiğim kadarı ile izmirli.en son 180 k npsi vardı.bükemediğin bileği öpeceksin kapışmaya çalıştım ama 3-4 dakika cure-debuff pvp sinden sonra yeter artık ne olacaksa olsun deyip daldığımda çıkardığı 1500 hp damage ile gözlerimi yaşartmıştı.3.2 k hp mi torment ile assasinden daha hızlı bitirdi .Tebrik eder uzak dururum cz ortamında. :)[signature][hline]Nick:Hera_Xul Server:Beramus Level:60 Class:Paladin Clan:JusTown Np:26xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hepsi noob onlarin, unholy var cok fena. ownz u yani ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Diez_J we Diez_Family tabi bu diezde bunlar iyi olsa ne olur serverı soyup sövmüş gm desteği eksik olmayan adamlar stn humanlara bakıom yarısının roquelerin shardları +8 ben bişi diyemiyorum artık Taarus ztn ayrı bişi o adam.[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Sonuçta Mühim olan insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hit me baby hakket felaket yani herşeyiyle adam ölmüyo bi kere ama executer slackers tan oda baya iyi ama hack yemiş:D hitmebaby we kunt ikisi bütün cz harpy partimizi almıstı hemde herkes nowa provoke da 61di bende sheller olmasına ragmen malice 900den az komuyo adam[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Afterlife ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here#### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu arada comboya gelince Ossjoo mu Osynt mi neydi 7 wuruşu olan roquenin 8 li combosunu cakmıstı bana wallahi ben cok şaşırmıştım ama ne yapabilirki bunların ban yemesi icin[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Sonuçta Mühim olan insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sarus :P olm o adamı sen apos keserken bi gor dudağın uçuklar aposu max 5 sn bitiriyor nsl bi playersa bilmiyorum ama hll olsun diyorum kendisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar