Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7.1mp 519Euro ???

Arden

Öne çıkan mesajlar

Evet geçen yanlış hatırlamıyosam vata computerin vedigi lsiteye bakıyordum. Bi baktım olympu digital fotoğraf makinesi 519Euro dedim imkansız fln çünkü sony nin cybershot 5.0mp bile daha pahalı farkını bilen varsa söyleyebilirmi eğer farkı sadece mp farkı ise olympus çok daha kalite birşeydir sony den yardım pls.

Ayrıca sony 20gb mp3 palyerin ses kalitesi mi iyi yoksa creative zentouch 20gb ninkimi bana biri söylerse memnun kalırım.
Sosyal ağlarda paylaş

fotoğraf makinesi olaraktan sony sux bence. olympus iyidir, fiyatı da iyidir. Ama 5 mp den fazlası gerekmez ayrıca 519 eur da çok...

E ben sana benim harika ultra süper canon s1 Is 'yi satayım? Bak vatanda fiyat 495eur + kdv, ben sana 350 eur a satiim :) 10x optik zoomu falan var, bak candır :)[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Arden, 14 Haziran 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
gereksiz diosunuzda kalite olarak 7.1mp afedersiniz boru diil profesyonel yapmicam ama yani ne biilem :D sony daa pahali

kaç mp olmasının sana ne etkisi var
makinenin mp boyutu senin kagıda baskı yapacagın zaman ön plana cıkıyor
bilgisayarda 7.1 mp cektigin resmi tam boyut görebilecegini mi zannediyorsun?
çözünürlüğün kaç ki?
kagıd abaskıdan söz ettim
a4 kagıda bile 3-4 mp ceken makine güzel bir şekilde baskı imkanı sunuyor. profesyonel çalışacak kişiler için 7mp önemli olabilir gazeteci olursun
sergi açarım dersin neyse
dikkat etmen gereken husus lensleri
4-5 mp makine gayet yeterli[signature][hline]G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

teknosada 12mp fotograf makinası var 700euro'ya.
ama aynı teknosada 8mp var sanırım kodak oda 850euro civarı.

yani anlatmak istediğim piksel önemsiz sensor kalitesi falan önemli.
7.1mp diye alırsın eşşek gibi çözünürlük vardır ama bişeye yaramaz görüntü kalitesi.

2.1mp sony karl zeiss ile 5mp inca'yı hatta 6.1 orite ı değişmem. =P
ama olympus iyidir.o fiyatta sanırım optik zoom'u falan yok ondan düşük.yanılıyormuyum?[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 14 Haziran 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...