Arden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Evet geçen yanlış hatırlamıyosam vata computerin vedigi lsiteye bakıyordum. Bi baktım olympu digital fotoğraf makinesi 519Euro dedim imkansız fln çünkü sony nin cybershot 5.0mp bile daha pahalı farkını bilen varsa söyleyebilirmi eğer farkı sadece mp farkı ise olympus çok daha kalite birşeydir sony den yardım pls. Ayrıca sony 20gb mp3 palyerin ses kalitesi mi iyi yoksa creative zentouch 20gb ninkimi bana biri söylerse memnun kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Profesyonel olarak kullanmayacaksan 5mp'in uzeri gereksiz. Sony'den sasma.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 creative'in ses kaltiesi sonyden daha iyidir her zaman için yaşasın creative! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 fotoğraf makinesi olaraktan sony sux bence. olympus iyidir, fiyatı da iyidir. Ama 5 mp den fazlası gerekmez ayrıca 519 eur da çok... E ben sana benim harika ultra süper canon s1 Is 'yi satayım? Bak vatanda fiyat 495eur + kdv, ben sana 350 eur a satiim :) 10x optik zoomu falan var, bak candır :)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gereksiz diosunuzda kalite olarak 7.1mp afedersiniz boru diil profesyonel yapmicam ama yani ne biilem :D sony daa pahali[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Arden, 14 Haziran 2005 12:48 tarihinde demiş ki: gereksiz diosunuzda kalite olarak 7.1mp afedersiniz boru diil profesyonel yapmicam ama yani ne biilem :D sony daa pahali kaç mp olmasının sana ne etkisi var makinenin mp boyutu senin kagıda baskı yapacagın zaman ön plana cıkıyor bilgisayarda 7.1 mp cektigin resmi tam boyut görebilecegini mi zannediyorsun? çözünürlüğün kaç ki? kagıd abaskıdan söz ettim a4 kagıda bile 3-4 mp ceken makine güzel bir şekilde baskı imkanı sunuyor. profesyonel çalışacak kişiler için 7mp önemli olabilir gazeteci olursun sergi açarım dersin neyse dikkat etmen gereken husus lensleri 4-5 mp makine gayet yeterli[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 teknosada 12mp fotograf makinası var 700euro'ya. ama aynı teknosada 8mp var sanırım kodak oda 850euro civarı. yani anlatmak istediğim piksel önemsiz sensor kalitesi falan önemli. 7.1mp diye alırsın eşşek gibi çözünürlük vardır ama bişeye yaramaz görüntü kalitesi. 2.1mp sony karl zeiss ile 5mp inca'yı hatta 6.1 orite ı değişmem. =P ama olympus iyidir.o fiyatta sanırım optik zoom'u falan yok ondan düşük.yanılıyormuyum?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 14 Haziran 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o zmn sony nin bir tane modeli var hem camera hem 5mp foto makine kzuenimde var 1000 lüsür euro iyi mi ?[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar