unkown Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 öncelikle herkeze merhaba benim 56 lvl assasinim var bir soru sormak istiyorum assasinde nsl manuel kombo yapalirim 3,4 skilli aynı anda nsl vurabilirim? yardımlarınız için şimdiden tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu yapmaya calıstıgın legal degil.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unkown Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yani haksız kazanç kısaca[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Payback ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here#### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unkown Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yanlış anlattım herhalde : ) ben programla deil kendim nsl combo yapalirim dedim hehheh yardım ederseniz sevinirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Soldaki bara skill leri tasıcaksın. 1 2 3..9 a kadar. 1 bastıgında 1 de hangi skill varsa o calıscak. Bumudur :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unkown Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lol :) hayır o deil mesela spike,thrust ve cutu aynı anda nsl vurabiliriM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya bu konu uzerine bircok baslık acıldı keshke baksaydın oralara diyip buraya da yazalım.Senin bahsettigin manual assasin combosu: z ( hedef secildi) , r(atak verildi), 8 (skill wuruldu), r(atak durduruldu),r(atak tekrar bashladı),7(diger skil vuruldu),r,r,7,r,r,6... seklinde seri hareketlerle ard arda vurabilirsin.Aynı anda degil de 3 4 saniye icinde 5 skill kullanabilirsin bu yontemle ve arada da normal atak damagelarını verirsin. bir anda 5 skill birden durumu manual ile olmuyor malesef,3 4 saniye icinde 5 skill i ancak gercekleshtirebilirsin. edit: bir de goster butonunun yanında arama diye bir secenek war oraya tıklayıp konulardan knightonline i secip arama icin konu baslıklarına kombo ya da combo yazarsan daha da ayrıntılı farklı bilgilere ulasabilirsin.. [signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u [Bu mesaj mrproblem tarafından 15 Haziran 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unkown Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 herşey için saol ottomon_prince gerçektende bütün skillerimi hızlı hızlı varabiliyorum: ) tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bide chase combosu var "w" ya basılı tut "r" yi spam yap "r"yle damage koyunca skill çak[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: HasMez, 15 Haziran 2005 14:30 tarihinde demiş ki: bide chase combosu var "w" ya basılı tut "r" yi spam yap "r"yle damage koyunca skill çak bi de turkce tercumesi alabilir miyiz :D[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilk başta sölediğin spike thrust cut combosu yani aynı anda vurma olayı jingledır yani serverda 15 günlük banı vardır!.[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 fereke -> kovalarken kullanıcagın combo oluyo bu arada adamın sordugu normal combo jingle diil yanlış anlatarak sordu ondan öyle geldi[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Evet anladım ama sonra biyerde duydugunda cahil kalmaısn diye söledim :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar