Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Arkadaşlar sadri alışığın burda söylediği bir şarkı var *Zengin olsaydım sensiz kalmazdım her an düşünüp seni hiç ağlamazdım ... param olsaydı aşkım kalırdı* Bu şarkıyı normalde kim söylüyo yada nerde bulabilirim bana söylerseniz çok ama çok sevinirim[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hiç kimse bilmiyomu yaw .. ? :( yardım edin yaa :(:([signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ee guzel kardesim cok eski bisey dur bakalım arastırıyoz bulursak yazarız korkma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar