-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hayir. Maeglin dedigim ki$i Thorin(Olenie Rhadamantis) ve Fall.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 dop thorin yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ya demin bi full spellbook alayım dedim 15k mı thief çaldı, 15k mı Nbl locus un en şerefsizi Cont Dracula spellbook u koydu tam ok derken geri çekti 15k da onda kaldı sabahta bi ark a 11k verdim bugün oynamasam daha iyiydi hadi thief in görevi neyse de cont unki bana çok koydu allahın belası[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Simofle bilmez miyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: -Wissy, 19 June 2003 15:14 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 18 June 2003 15:56 tarihinde demiş ki: Castle caldım varmı daha otesı? Ustume tanımam :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- vaaay kimler varmış :) Agir ol.. Maeglin diyorum. Anlayan anlar.. NBL tarihinin en cok kazanan karakteridir. Metalon kalesini bile onunla calmi$tik..[hline]tHe Original fi$h® [hline]Penthesilea... Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar