behran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Geçen gün arkadaş 1 haftalık beleş deneme shubuo paketi getirdi.Flört ve pop müzik paketleri..... kurmak çok kolay paketteki şifreyi trcell e yolluuyosun oluyo falan neyse bi kere sitesi çok gzl dizayn edilmiş. login olduktan sonra açılan sayfada kullanılan dil aynı reklamlardaki gibi "slang" :) baya bi hizmeti var.mesela flört paketinde aşk anketi,aşk falı,burç uyumu,aşk bioritmi falan var.pop müzikte yarışma geldi cebime mesela baya bi hizmet var.şehir rehberinden tv de ne vara kadar pek çok şey düşünmüşler.eminim çok kullanan olur. başka shubuo cular varsa izlenimlerini yazıversinler[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 allaaam ya bide gerekli demiyolarmı fitil oluom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sucks[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bu behran tcell ajani olabilir aramizda.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 millet wap a girmiyo bence hoş bir hizmet yani sonuçta bu tür şeyleri öğrenmek ama turkcell yeni kılıf giydirik koydu önümüze (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 behran ne kadar para aldın :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 behran bende reklam için para almak istiorum ilet turkcell e :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 para yerine shubup reklamındaki o "nayır nollamaz" daki kızla çıkıyorum yeterlimi? :D[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 aslinda bu tür şeylere meraklı çok insan var. mesela fala merakli insan yokmu? veya tv izlemeye fırsatı olmayan insanlar finans haberlerini nerden alıcak? vs... bi sürü şeyler var kimine göre boş.bana göre hoş ama denemelik kullanıyorum ve şu an üye olmam ihtiyacım yok....[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 kaç para onu söle :D yani güzel bişi diosun deneme paketini nerden bulcaz peki biz[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Yeni Shubuo reklamında senimi oynatcaklar ?[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: MrMedia, 20 June 2003 22:11 tarihinde demiş ki: Yeni Shubuo reklamında senimi oynatcaklar ?[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti ehehe bilmem :) ya banada arkadaş verdi oda sanırım çarşıdan almış[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar