Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donma Problemi

Sensible

Öne çıkan mesajlar

said:
Regalya, 15 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki:
bendede 512 ram var Al'Akirdeyim Orgrimmarda bile kasmiyor belki spyware yada virüs olabilir cosmos diyenler var cosmos veya baska bi mod sonucda 32 ram bellek ayarli degilmi ? düşürüp arttirmak elinizde ne lagi saçmalamayin cosmosla ne alakasi var...

ban aarttırmadım ben eskisini sildim.. simdi tailor menusu fln salakçana çıkıor.. napıcam simdi ? eski interface klasörünü sildim :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 15 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki:
bendede 512 ram var Al'Akirdeyim Orgrimmarda bile kasmiyor belki spyware yada virüs olabilir cosmos diyenler var cosmos veya baska bi mod sonucda 32 ram bellek ayarli degilmi ? düşürüp arttirmak elinizde ne lagi saçmalamayin cosmosla ne alakasi var...

arkadas ping problemi dememis sayın regal, dikkatli okuyup dikkatli cevap verelim oyundaki kasılma demis bunun nedenleri bellidir. cosmos un içinde bulunan birçok gereksiz mod un fazla kasılmalara yol açtıgı bilinir, kalabalık mekanlarda pvp, ogrimmar-ironforge gibi burdaki takılmalarda ram, ekran kartı v.s. iredeki teknik donanım yetersizliklerinden olabilir. 512 ramle takılmadan oynuyorum diyenede gülünüp geçilir . . .[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...