hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bulmamdım buraya açtım.. Bence var bu makineden fotograf makinesi kendisi.. yalnız bu alet deli gibi pil yiyor. live cami kapatıyorum yine iş yok. nası olcak bu iş bilen varsa yardım etisn lütfen....[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 buraya uygun olurdu herhal neyse.. foto makineleri özellikle digital olanlar çok pil harcar 2300 mah lik şarj edilebilen pilleri kullan[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aynı makina, aynı sorun bende de vardı gittim şarj edilebilir pil aldım 4 tane 2 saatte şarj eden güzelcene de bi şarj aleti oldu bitti.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar