arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Sonunda çok merak ettiğim bu filmi izledim ve çok sevdim.Sansürlü olmasına rağmen hoştu :) ama filmde kafamda soru işareti bırakan yerler var (başını kaçırdım ehe) 1-bu doktor gemi mi şeytan mı yoksa gemi veya şeytan tarafından mı kullanılıyo ? 2-gemi o alet sayesinde evreni aşıp cehenneme mi gidio ? 3-doktor niye milleti öldürüyo ? diyelim şeytan.. eline ne geçiyo ? (galibam mutlu oluyo) 4-gemi ne amaçla yapılmış ve nereye gitmesi lazım ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Ben orta 1 deyken izlemiştim o filmi sansürsüz son aylarda gittiğim için sinemada yanlızdım tek başıma gitmiştim. Filmin yarısını gözüğm kapalı '' izlemiştim'' o açıdan sansürlü olabilir[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Printer Sucks Big Time ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 ışık hızıyla alakası yok bence geminin içindeki o küre karadelik yaratıyo böylece adamlar evrenin istedikleri yerine gidebiliolar tabii yanlışlıkla evrenin sınırını aşıp cehenneme gidiolar şeytan doktoru ele geçiriyo ben bunu anladım... bazı sahneler çok kanlıydı belki ceza alırlar.benim için sorun yokta gece yarısı öncesi.. rtük hoşlanmaz bence..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 said: BonePART, 08 Haziran 2002 00:10 tarihinde demiş ki: ama yannıs yapmıslar eahah süpersin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 bu filmde sam neill oynuyo demi ? hani jurassic park I'de çocuklara elektrik çarpma keklik numarasını yapan adam ?![hline]And The Story Ends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 said: arcane, 08 Haziran 2002 00:03 tarihinde demiş ki: Sonunda çok merak ettiğim bu filmi izledim ve çok sevdim.Sansürlü olmasına rağmen hoştu :) ama filmde kafamda soru işareti bırakan yerler var (başını kaçırdım ehe) 1-bu doktor gemi mi şeytan mı yoksa gemi veya şeytan tarafından mı kullanılıyo ? 2-gemi o alet sayesinde evreni aşıp cehenneme mi gidio ? 3-doktor niye milleti öldürüyo ? diyelim şeytan.. eline ne geçiyo ? (galibam mutlu oluyo) 4-gemi ne amaçla yapılmış ve nereye gitmesi lazım ?[hline] 1-Doktor aslında dahi insanların Güneş Sisteminden diğerlerine gitmelerini kolaylaştırmak için bir gemi tasarlıyor filmde gördüğübn gibi gemi bir karadelik oluşturuyor ve gitmemesi gereken yerlere gidiyor.Bu gittiği yerde Cehennem,burada gemi türlü türlü işkencelere marus kalan insanlarla doluyor ve normal dünyaya geri gönderiliyor.Cehenneme gitmeden önce gemi normal sonra ise içinde şeytan var.Gemi insanların zayıf noktalarını kullanıp benliklerine girmeye çalışıyor mesala Doktorda karsını kullanıyor ve ruhunu ele geçiyor ondan herkesi kesiyor doktor.Daha önce dedim gibi gemi başka sistemlere gitmek için kara delik yaratıyor kendine ama cehenneme gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 evet sam neill saol goarth doğru anlamışım süper senaryo ama film daha güzel olabilirdi lawrence fisherburne mü ne de oynuo kaptan olarak matrixteki morpheus[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 kangi kanaldaydı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 en başta yaralanan bir personeldi sanırım, esas soru şu, şeytanın varlığı kurtarma ekibi geldiği zaman orda yani kurtulmuyolar :) biz o filmi sinemada en öne geçip izlemiştik eheh geçmez olaydık ya feciydi siz gene masum izlemişiniz en önden izleyince filmin soğuk nefesini ensende hissediyorsun 6-8 kişiydik ama herkes koltuğa sinip izlemişti hatta bazılaru ötekileri çekiştriyodu herif korkuyo yanındakinin gözünü kapatıp bağırıyor :) sinemadakilerde bağırıyordu filmde hehe 10 hayalet tede sinemanın sonunda ve filmin arasında özellikle oh diyenlerin sayısı yadsınamayacak akdar çoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 şeytanın varlığı orada mı ? nerden çıkardın ? kadın sadece rüya görüyor dediğin oysa..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 şeytandır belkide[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2002 evet bence ya gözü patlayan eleman ya da şeytanın ta kendisi filmde gösterilmeyen çok fazla yer varmış Dela ile konuşunca anladım.. inanılmaz şeyleri atlamışlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 3.kişi o kendini shuttle dan dışari atan , lawrance fishburne tarafindan kurtarilan injured man .. hani gözleri kör oluuo falan.. isteyene screen shot yollarim :P[hline]Will I betray myself to rise ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 filmin 52. dk 45.sn sinde adam tanka konulmuş , tankın onunde doktor "kanamayi durdurdum , Durumunu düzelttim" diyo lawrence abimize ve devam ediyor " pek iflah olmaz ama hayatta kalicak... geri dönersek" diyo . tüm crew orda o tankin çevresinde ... yani o adam o .. SS isteyen ?(yükliyeceim yer olsa yüklerim ama bildiim yer yok )[hline]Will I betray myself to rise ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 üstteki resim filmin sonunda rescue team geldiinde .. alttaki ise ilk cdnin sonlarinda shuttledan kendini dişari atan çocuk kurtailip içine konulduktan sonra (bu sahneler filimde yok)[hline]Will I betray myself to rise ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 bunlar filmde vardı ben delaya söyledim ama adam takmış bi kere :) kan olayı geminin canlı olmasından değil bence gemi canlı değil sadece şeytan tarafından kontrol ediliyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 valla film izledigim yegane iyi bilim kurgulardan... adamlar evrenin sınırını asıp cehenneme gidip gelirler. cehenneme gidisle beraber gemi ruh kazanır ve kurtarma ekibiyle oynamaya baslar.. baska konusu var mıydı filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 karadelik degil,uzayi katlayip(nasi oluyosa artik) gidilecek mesafeyi 0 a indiriyor ama yanli$lik oluyor cehenneme giriyor gemi sonra katliam vsvs.[hline]Roveth lvl 7 Armsman of Albion@Excalibur Death to Hibernians! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Benim en sevdiğim sahne doktırun kendi gözlerini çıkarmasıydı dehşet bi olay :) Bide şey öok güzeldi dışarda uzayda bırakmak zorunda kaldığı bi asturanotun hayalini görüyo kapıda içeri al beni diye orda içim ne biçim ürpermişti.[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Printer Sucks Big Time ! [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Haziran 2002 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 aa unuttuğunuz bir sahne var, eski mürettabata olanları izledikleri video kayıtları feciydi herkes biribirni gırtlaklıyor, hele latince mi ne bir mesaj geçip duruyo doktor yada başkası yanlış tercüme ediyor, kurtarın kurtarın mesajı aslında kendinizi kurtarın filan dün izlemdim ama aklımda kalamn böyle , zaten iyi bir korku psikozu yaratmak için ilahi tarzı bir mırıldanmayla latince veya felemenkçe kullanmak kadar etkili başka birşey var mı ? Direk tüyler diken diken oluyor rescue team içinde iyi çocukalrdı rahmet eylesin diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 o 2 sahne filmde yoksa ben nerden biliyorum hoca yapma.. ben ilk kez izledim. o aletin karadelik açtığı olayı ya doktorun ya da kadının kendi cümlesi.yani filmden duydum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2002 divx ini çektim izledim tırstım eğlendim zevk aldım :) süper film.... filmi tamamen kavramış durumdayım o kapsüldeki 3. tip justin yani ilk kazazede... zaten gelen rescue team elemanları da diyor justin diye kadın da kapsülden çıkınca justin falan dio tabii bizimkiler çevirirken çevirmemişler hepsini.. daha önce izlerken her taraf patladı sanıyordum.sadece ön kısım kurtuldu sanıyordum ama bu sefer dikkatli izledim. kaptan (miller) ile doktor (weir) in bulunduğu bölüm geminin asıl bölümü.. gateway çalışıyor karadelik açılıyor ve içine giriyorlar.yani cehenneme gidiyorlar. ön kısım zaten lifeboat muş.. kurtulanlar orada. karartılan sahneler için söyleyebileceğim tek şey iyi karartamamışlar tv de.. çok az yeri kaçırmışız.o sahneler kadarda iğrenç değil hiçbiri çünkü çok hızlı geçiyor.hiç rahatsız olmadan izleyebiliyorsunuz.[hline]Aha top, vursam mı ? -Hakan Şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Demin starda izledim filmi. Gerçekten süpermiş. Tüpün içinde kalan 3. şahıs ise filmde gözleri patlayan daha sonra morpheus tarafından kurtarılan adam. Sonunda tam olarak ne olduğunu anlamadım. Matrixteki morpheus cehenneme gidiyor şeytanla birlikte galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Tüh be baştan söyleseydiniz keşke filmin olduğunu Daha geçen gün gösterdiler bunu yine Çok az zaman geçti Ama ben başını izlemiştim sonra noolduysa izlememiştim kalanını işim çıkmıştı sanırım Güzel filme benziyordu :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Ben de büyük gemiye kilitleniyorlardı ondan 4-5 dk önce başladım filme. Sanırım başlarıydı filmin? Daha önce başka bir olay oldu mu filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar