Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lgs sınavında 3 soru hatalı... (şaşırmadık)

Zagg

Öne çıkan mesajlar

İzmir Özel Fatih Dershanesi Müdürü Metin Biniş, Orta Öğretim Kurumları Seçme Sınavı'nda üç soruda hata bulunduğunu ileri sürerek, bu soruların iptalini istedi.

Biniş, sınavın ardından bölüm başkanlarının Milli Eğitim Bakanlığı'nca verilen A kitapçığını incelediklerini ve fen bilimleri yedinci soru ile sosyal bilgiler 14'üncü ve 18'inci sorularda hata tespit ettiklerini söyledi.

Biniş, sosyal bilgiler A kitapçığı 14'üncü soruda, seçenekler arasında doğru yanıt bulunmadığını savundu.

Metin Biniş, 18'inci soruda ise iki doğru cevap seçeneği yer aldığını iddia etti.
(akşam)

[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

[Bu mesaj Zagg tarafından 13 Haziran 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 13 Haziran 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Benim başlığa kafam takıldı... LGS zaten Lise Girişleri Sınavı demek, LGS Sınavı anlatım bozukluğu oluyor... (:

Benim de psikolojim bozuldu, bütün anlatım bozukluklarını bulup çıkarıyorum sağdan soldan. İmdat..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 13 Haziran 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
valla lasttouch'la aynı dönem girdik , bir soru yanlış çıkmıştı kıl olmuştum , neyse biz yine iyiymişiz :P

ya sen ne diyon ya kazanmışın işte yanlışsa yanlış neyine kıl oluyon :-)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...