Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim. Gülmekten altınıza edebileceğiniz geyiklerle dolu bir film. 17 Haziran Salı günü 20:30 da Kanal D de[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bugün hmm.. kaçırmassam seyrederim.. sırf tvde bişi yok diye yani :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Her şeye bok atan bi film =) Tom Cruise'un Top Gun filminin üstüne kurulmuş genel olarak ama bi sürü filme dokunuyolar eheh İzlenir yani[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 göbekte omlet olayının olduğu film miydi bu?[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 reklamini izledim super bi$i gercekten :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ba$ladi bile :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 euhe geyik yaf baya sevdim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 biraz biraz izledim bazı kısımlarını seyrettim fena diildi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 köpek çok komikti ya hre yerfden çıkıyo ya hev hev diye[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 "Hastanedeyim ne olabilir ki?" Sonraki sahne mezarlık :P:[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 saddam havuz kenarında güneşlenirken kucağına bomba düştüğünde koptum birde hır shot 2de saddamla amerikan başkanı ışın kılıcıyal dövüşmesine hastyım saddam-sende yeterince güç yok karanlığa teslim olmu ne bir şey diyordu orada hep koparım :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar