SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaşlar knight onlinenin setup dosyasını 2 kere download ettim ama reading contents of package yüklemesini yaptıktan sonra lütfen bi daha deneyin falan diye bi mesaj alıyorum kafayı yedim 1. yüklemede de aynı hatayı wermişti onun için 2 kere yükledim ne yapmalıyım bi arkadaştan CD alıp onunla mı yüklemeliyim yardım pls...[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 5X Clan= Junior_One Server= Ares Irk= Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Werdiği hata şöyle bişey <> Hazırlık sınıfı okudum ama bu yazıdan bi şey anlamadım yardım edin lütfen[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 5X Clan= Yok ki levelime uygun adam gibi bi clan Server= Ares Irk= Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 dedigi kısaca okumaya calıshtıgı dosya okunamıyor download sırasında bozulmush bashka bir kopyası ile tekrar dene.Eger arkadaslarında calısan denenmis bir tane warsa onu kullan ya da tekrar indirmeyi dene diyecegim ama tekrar indirmek daha zahmetli..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 zaten 2 kere indirdim ve bütün gece uykumu bölmek zorunda kaldım en iyisi gidip internet cafeden cd ye çektirmek ÇOK TEŞEKKÜRLER :) :) :) :) :) :) :) :)[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 5X Clan= Yok ki levelime uygun adam gibi bi clan Server= Ares Irk= Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar