tinu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Su an saniyorum BL nin en buyuk turk guild'i Anatolia su an 79 kisi var ve herkez turk . guild e yabanci oyuncu almiyoruz http://www.warcraftrealms.com/guilddisplay.php?serverid=254&guildname=anatolia bu adresten guild e bakabilirsiniz. gerci burda 63 kisi gozukuyo ama su anda 79 kisiyiz... http://www.anatoliaguild.com da web sitemiz... daha yeni actik... BL de olup turklerden olusan guild arayan arkadaslari bekleriz... Tinu [email protected]
Sin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: cintonick, 14 Haziran 2005 04:31 tarihinde demiş ki: SEVEN en iyi 2. guild ?? lol diyorum bu SEVEN Mc de ilk bossa gelemeden 16. wipe tan sonra master ın hala i ve new plan dedigi guild degilmi gercekten buyuk hemde coook hll valla.. lol hahha oynasana.com videolara bi bak bakalım seven mc raidlerinde neler olmus sonra konusursun[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 :DD[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
faki Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 büyük guild olyı raidde çok ölen az ölen diye kıyaslanmaz, büyük guild ismi uzun olan guilddir, ismi kısa ise ufak guilddir asdaşlsdmaşsd as ;)[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Guild.darkvenue.com
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ya şu mmo oyunlarını ırksal mücadele gibi algılayanları hiç anlamıyorum.[signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Resh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 The Maelstorm da oynuyorum ve iyikide ordayım... Full yabancı... 3-4 türk arkadas war onlarla takılıyoruz zaten... Guild olucaksada member sayısı bence min olmalı... birbiriyle anlasan bir fg adam yeterli...
Öne çıkan mesajlar