Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 peki bnde bi yorum duymak istiyorum nasıl resim eklicemm[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 www.photobucket.com[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 *!yorum yapar*[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yukardkai link'e tıklatıp ordan bi acca alıyorsun ardından orqya istediğin resmi upload ediyorusun bunun tamaladıktan sonra altında yazan url'yi copy/pasteliyorsun buraya sorna url yi secip yandan resimimssi tuşa tıklıyorsun. Eğerki eklemek istediğin resim zaten internet uzerindeyse resme right clikcle properties diyorsun ordan resmin urlsini secip onu buraya copy/paste liyorsun sonra url yi secip yandan resimimssi tuşa tıklıyorsun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben şöyle bi site buldum. http://tinypic.com/ şimdi bu siteye giriyorsun. Gözat tuşuna tıkladıktan sonra resmi seçip Host it! tuşuna basıyorsun.Biraz bekledikten sonra altta linkler olacak *Successfully Hosted! yazısının altında. Paticik forumlarına koymak istiyosan Img yazan yerdeki Linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun olay bitiyo. kolay gelsin.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 teşekürler herkese bu saat de bu yardım:)) eywl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paticik yardım ekibi, telefon kadar yakın; 0212 64256... Kusura bakmayın canım sıkıldı.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar