ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 http://www.ehowa.com/features/audicrash.shtml ağaç yarmış walla . sağlam ağaca denk gelmiş adamlar.[signature][hline]
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 pek inandırıcı gelmedi. audi gibi bir otomobilin, gövdeden, hem de bir ağaca çarparak öyle ikiye ayrılması için sizce kaçla çarpması lazım? hayır ayrılmaz demiyorum ama, öyle aşırı bir hızla girse bile oraya, arabanın iki parçası o kadar yakın mesafeye düşmez gibime geliyor. ha belli olmaz tabi. edit: iki parça da ağaca çarpmış şimdi gördüm o zaman farklı olay tabi. [signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [Bu mesaj sanerixx tarafından 27 Mayıs 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bayadır internette dolaşan bişey. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bu kaza da 2 kişi hayatını kaybetmiş.. Audi de olsa Dacia da olsa yüksek hızlarda fazla bi farketmiyor. En iyi hatırlayacağımız örnek heralde susurluk kazasındaki mercedesin durumudur.. Üreticilerin Euro NCAP de 5 yıldız aldık diye reklam yaptıkları süratler de 60km civarında..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 NCAP testi 55-60 km/h da yapılıyo, doğru da, yani bir aracın 2 parcaya ayrılması için, ne biliyim 200+ bi hızla direk girmesi lazım o ağaca. Ama soru şu ki, ormanlık yolda o araç nası bu hıza çıktı ? Birde Dacia, yada Audi farketmez demeyin, çok şey farkeder. Saç kalınlığından tutunda şasenin yapısına, pasif güvenlik elemanlarına, kullanılan tampon plastiklerine kadar. Lakin belli bir hızın üstünde M1 Abrams olsa ne yazar. Fotoşop dicem, ama o kadar detay varki horas bile yapamaz gibime geliyo bunu.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben hala aracın 2 parçasının çok yakın durduğunu düşünüyorum :). neyse yine de hız kötüdür evet.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hız göstergesi çubuğu 100ün üzerinde kalmış son çarpış anındaki hızımı acaba, birde herhalde mhz olması lazım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu bence yazış direksiyondaki hava yastığı patlamamış ayrıca arabanın içinde hiç kan yok...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yerde cam yok, toprakta iz yok... ilk de dediğim gibi, fake olma ihtimali büyük. ha böyle kazalar olmuyor mu ? oluyor. orası ayrı mesele[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 iyide araba yandan mı carpmıs cunku onden boyle bır olay ımkansız ..[signature][hline]DJ Tiesto
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bide demin asagıya dogru ındırırken sayfayı gordum aracın ıbresı 140 ta duruyo RPM de 2 de bencede inandırıc değil.[signature][hline]DJ Tiesto
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Ouz_UFO, 27 Mayıs 2005 12:31 tarihinde demiş ki: bu bence yazış direksiyondaki hava yastığı patlamamış ayrıca arabanın içinde hiç kan yok... hava yastığı açılmış görünüo orda ztn direksiyonun orta kısmındanda anlayıbilirsin. ayrıca lastiklere dikkat ettinizmi bilmiorum ama hızı seven bi arkadaşmış baya bi aşınmış çünkü lastikler.[signature][hline]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 "son fotolarda görünen o uzun yolda kaptırmış, önüne birşey çıkınca direksiyonu kırarak ormana dalmış,önce bir ağaca kafadan girmiş, ardından çarpmanın etkisiyle (tepki) hareketlenen araç yandan başka bir ağaca girmiş, yandna girince zaten yamulan araba parçalanmış" olamaz mı? bu arada eğer o ibreler son durum vs. ise 2000 devirde 100le giden bir arabanın motorunun uçması da olası,onun da etkisi olabilir. tabi bu söylediklerim "gerçek" bir kaza olduysa olabilecekler. yoksa fena kaza yapmış bi arabayı hurdadan alıp oraya koyarsan da aynı etkiyi görebilirler yani. (ne dedim ben)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 felaket hakkatten[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hız felakettır katılıyorum ama her tehlıkenınde bı guzel yanı oluyor her zaman[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu araba kesin çöpten çıkma.Bu kadar hasar olacak ve o ağaçların sadece kabı mı soyulacak? Araba paramparça ve motor arbadan ayrılmış daha neler.Hem nasıl kaza olursa olsun AUDI'nin bu hale geleceğine inanmam.KAsa ikiye nasıl bölünür bu şekilde???
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Nasıl yani :hönk:[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu arada alakasız ama araba dizelmiş :p[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
remedy1014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: sanerixx, 27 Mayıs 2005 02:03 tarihinde demiş ki: pek inandırıcı gelmedi. audi gibi bir otomobilin, gövdeden, hem de bir ağaca çarparak öyle ikiye ayrılması için sizce kaçla çarpması lazım? hayır ayrılmaz demiyorum ama, öyle aşırı bir hızla girse bile oraya, arabanın iki parçası o kadar yakın mesafeye düşmez gibime geliyor. ha belli olmaz tabi. edit: iki parça da ağaca çarpmış şimdi gördüm o zaman farklı olay tabi. banada pek inandırıcı gelmedi ama araba çok kötü olmuş ordan kurtulmak imkansız
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Vodan, 27 Mayıs 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Bu arada alakasız ama araba dizelmiş :p nrden anladın?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Devir saatine bak anlarsın.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bu arabada bise yok iki kaynak bi pasta cila tmm :D[signature][hline]Mail | Msn
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arabanın hicbiryerinde etrafta kan yok yani ya araba auto-pilot daymıs ya kullanan kisi bruce wills in oynadıgı su ölümsüz adam gibi biseymis ya da sonuncu olasılık bence en muhtemel olanı olay fake[signature][hline]Power is Everything
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oha be araba kaç parçaya ayrılmıs herhalde bi 300 fln yapıyodu ..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Öne çıkan mesajlar