hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 evet bugun girdim içime doğdu belki üye alımım falan açılmıştır diye(harbiden) bi baktım yeni okur. yalnız şu anda sadece okur olarak okuyabiliyoruz ne zaman yazar oluruz orası bilinmez ssgye sormak lazım sozluk.sourtimes.org[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 okur olmak sizlere tema kullanabilmek, entry'lere oy verebilmek gibi kimi imkanlar saglayacaktir. Süper imkanlar. Allah razı olsun.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Okur alımına başladı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 okur olunca ne olcak zaten okuyoduk.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 .[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] [Bu mesaj Fistan tarafından 13 Haziran 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 . [Bu mesaj Leath tarafından 13 Haziran 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: SoulCube, 13 Haziran 2005 18:16 tarihinde demiş ki: okur olunca ne olcak zaten okuyoduk. Entrylerin altındaki gizli mesajları, derin anlamları çözebileceksin.. Ha birde tema kullanıp oy verebileceksin. Bi sürü daha şey yapıon. Kısacası entry giremeyen bir yazarsın.. Oyle olmalı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Pek bir suxxor olmuş.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 borsada işlem görmekle eşdeğer bir hareket. elit kısmısı çok sevinmiştir.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 popolarında ki iritfa artışı hat safhaya varmış.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aman okur alımına başlamışlar.. bende heyecanlandım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ne zaman yazar olcaz?[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sonunda 3 nesildir inaktiflikden ucuruldugum sozlugu sadece okuyup kultablasi temasi kullanabilecegim bi opsiyon getirmisler. gec oldu, kolay oldu iyi oldu.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: zaidral, 13 Haziran 2005 18:22 tarihinde demiş ki: borsada işlem görmekle eşdeğer bir hareket. elit kısmısı çok sevinmiştir. Artık "Ben ekşisözlükde okurum" repliklerinide duymamızı sağlıycak hareket.. Elit kısmısının cnbc-e ve starbucks felsefesinin yanına, ekşisözlük okurluğuda eklendi.. pek bir sosyal oldular artık..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 onların sözlüğe ihtiyacı yok yonja bütün işlerini görüyor zaten. "benim arkadaş listemde 300 kişi vaaaar!"[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: sanerixx, 13 Haziran 2005 18:45 tarihinde demiş ki: onların sözlüğe ihtiyacı yok yonja bütün işlerini görüyor zaten. "benim arkadaş listemde 300 kişi vaaaar!" öyle diyene sorulması gereken bi soru kaçıyla seviştin? edit:2.sayfaya geçtik quote aldım[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. [Bu mesaj fastreload tarafından 13 Haziran 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 işalla yazarda oluruz :][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 @fastreload: lol[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] [Bu mesaj sanerixx tarafından 13 Haziran 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 şimdi 1. nesil okur mu olacak üye olanlar? gerçi devam ettirirler böyle 43646979 nesil okur, 6466464646746 nesi yazar gibi :) en içten çöküp ve kapanmasını istediğim sitelerden biri ekşi...[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oha uber oldum şimdi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oha be ne zararı var sana ekşinin? ayrıca o okurları belirli bir elemeden geçirip isteyenleri yazar yapacaklar bence. istemeyen de "ben okur kalırım arkadaş" deme hakkına sahip olabilir. ya da alakasız bişi yaparlar belli olmuyo zaten ne olacağı.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 koşun koşun 1. nesil okur olun[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya benim anlamadığım şey şu, ne zaman ekşi sözlükle ilgili bir haber verilse şu paticik forumlarında hemen bir reflekstir, bir tepkidir gidiyor. yok çöksün, yok "bravo okur alıyolarmış"...bence bu tarz hareketler paticik'e zarar verir. ekşi sözlüğü küçümsemeye çalışmak bence don kişotun yel değirmenlerine saldırması gibi bişey. ekşi sözlük türkiye'de bir fenomen, ilerleyin artık, atın şu at gözlüklerini. bir de benimlen sakın poleniğe girmeyin...(yumuşasın biraz ortam)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Çok doğru. Amma velakin çaylak, okur vs. muhabbetleri sinir ediyor beni.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bu bir haberdir ve hoş karşılanmalıdır. nasıl ki herhangi bir internet sitesinde gerçekleşen bir şeyi hoş karşılaşıyorsak. ayrıca eminim ki bir çok insan hali hazırda bekliyor yeni üye alımını.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar