Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 GELENEKSEL YÖNTEMLERLE BİR "ZOMBİ" YAPMAK... MALZEME Bir yıldırımtaşı... Bu, yıldırım çarpması sonucu bir tepeden kopmuş ve bir yıl bir gün bekledikten sonra bir "houngan" tarafından dokunulmuş bir taş olmalı. (Eğer bu bulunamazsa, Kolomb öncesi dönemlerde Sarawak kızılderililerinin yaptığı bir balta sapı.) Bir adet insan kafatası ve çeşitli kemikler. Sebze yağı İki adet mavi agamont kertenkelesi Büyük bir kurbağa, (Bufo marinus) Bir deniz yılanı (Polychaete solucanı) Gülibrişim filizi Bir çeşit ısırgan İki adet (dişi olursa iyi olur) kirpi balığı, (Spheroeroides testudineus) Tarantula, kırkayak ve beyaz ağaç kurbağası. -------------------------------------------------------------------------------- HAZIRLAMA Zehir ya da "coup poudre", dişi kirpi balığının bol miktarda tetrodotoksin içerdiği Haziran ayında hazırlanmalı... Denizyılanı kurbağanın bacağına bağlanır ve bir kavanoza koyup gömülür. Kurbağa öfkeden ölür ve böylece zehirin yoğunluğu artar. Kafatası ile yıldırımtaşı, okunmuş yağ ile birlikte ateşe konur ve kararana dek yakılır. Tarifteki bütün hayvanlar kızartılır ve pişirilmemiş sebzelerle birlikte bir havanda ezilir. İnsan kemikleri yontulup sıyrılarak bu karışıma eklenir. Karışım ezilerek toz haline getirilir ve bir kavanoza konularak (tercihen kullanılan insan iskeleti ile birlikte bir tabutun içine koyarak) üç gün gömülü tutulur. "Coup poudre" artık hazırdır... Seçilen kurbanın kapısının eşiğine bir haç şeklinde serpilmesi gerekir. Daha kesin bir yol ise, karışımı kişinin arkasına ya da ayakkabısına dökmektir. Kurbanınız o anda bir ölüden farksız olarak yere yıkılacaktır... Kurban gömülüp cenazeye gelenler dağıldığında, gece olması beklenir ve karanlıkta mezara gidilir. Davul çalarken ölen kişinin adı söylenir. Tabutun gömülü olduğu yer kazılır. Ceset, hemen cevap verecektir. Şimdi, kurbanın biraz dövülmesi gerekecektir. Zombi, çok sakin bir yapıda olsa da, kabaca uyandırıldığı için aniden çıldırabilir. Ayrıca, kurbanın kontrolünü tamamen ele geçirmek için, "ti bon ange"sinin, yani kişisel ruhu ya da iradesinin hiçbir zaman onun vücuduna geri dönmeyeceği anlatılmalıdır... Dövme sırasında bazı "houngan"lar, "ti bon ange"yi cam bir kavanozun içinde alı koyabilirler. Aynı kavanoza bir böcek koyulması, kurbanın acısını daha da arttırır. Daha sonra zombi bir haçın altına getirilir ve yeni bir isimle -tercihen onu aşağılayan- vaftiz edilir. Ona zorla tatlıpatates püresi, böğürtlen şurubu ve "Datura stramonium" (Zombi salatalığı-Tatula) yedirilir. En sonuncusu, sanrılara neden olan ilaçların en kötülerinden biridir. Böylece, zihin karıştırma işlemi tamamlanmış ve zombi tamamen itaatkar hale gelmiş olur. Tatula, ruhsal çılgınlığa neden olduğu gibi, "atropin" de (hekimlikte de kullanılan bir uyarıcı madde) içerir. Bu madde tetrodotoksinin tek bilinen panzehiridir. Zombi artık işe gitmeye hazırdır. Günde ona sadece bir öğün yemek yedirilir ve asla tuz verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 muahahhahahahahah nerden buluon olm bunnari hayir pokemon hasan gibi tipler simdi bunu denicekler ondan korkuom allahtan malzemeler bulunur cinsten seyler diil zuahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 beni izlemeye dewam edin daha eler neler bulcam yok sırf biri denesin haberdar olalım gülelim diye zaten yazıyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 ONEMLI UYARI: YUKARDA VERILMIS OLAN ZOMBI TARIFI TAMAMEN GEYIKTIR. LUTFEN DENEMEYINIZ. MAZALLAH YANGIN FILAN CIKARIRSINIZ AMAN DIYIM. ehuehue capsle yazim onemli bisi sonuchta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Yok deneyin belki olur :-p Walla deneyin deneyin ehuehuehu Yani olmazsa sorumluı değilim o ayrı tarifi ben yazmadım sonucta :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Ahah olm mezarlıklarda biraz takılsak allah bilir bugün yarın bi tip görürüz bunu yapmaya kalkan sora bende Koparım ZuhAHH! Lan Burak nerden buldun bunu Puhahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Ararsan bulursun nedenki antikacıya git colomb döneminden önce de belki istanbulda bir antikacıda vardır dimi :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 İnsanları gaza getiremicem görev başarız oldu ben şimdi ustama ne dicem cık cık :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 BOOOOOOOOMMMMMMMMM!!!!!!!!!!! ben-ufffff o ne patlamaydı yaww galiba deniz yılanını iksirden duman çıkmaya başlamadan önce koyacağdım... uleeaan noolmuş buraya yaww benim ev fezaya dağılmış leaann!!amaneeeyyy yandım bittim maffoldum hüeeaaa! (bu arada benimde adım burak hehe adaş çıktık iyimi szassla) :-D :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 lol geleneksel yöntemle zombi yapmak nedir ya. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 golem yapmak daha mantıklı gibi strbased vuruyor loot u iyi yaratıkları daha kolay alır, ayrıca öyle yok yıldırım taşı yok kaldırım taşı gibi saçma sapan şeyler bulmak zorunda değilsin ayrıca bu zombileri beslemek zor olur zombi mamaları nekadar bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 said: 2001-10-29 21:01 tarihinde, karakedi yazmış: lol geleneksel yöntemle zombi yapmak nedir ya. eheh. Şimdi kesinlikle geleneksel lafı nerden geliyor bilmiyorum ama adamlar yazmışsa yalanmı olcak cık cık kesin oldum olası böle yapılıyor o zombiler :-p sonra golem falan nedir en güzeli bunlar süper günde bir kez besle :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 said: 2001-10-29 22:02 tarihinde, geberik yazmış: golem yapmak daha mantıklı gibi strbased vuruyor loot u iyi yaratıkları daha kolay alır, ayrıca öyle yok yıldırım taşı yok kaldırım taşı gibi saçma sapan şeyler bulmak zorunda değilsin ayrıca bu zombileri beslemek zor olur zombi mamaları nekadar bilen varmı? ahah ulan bide golemmi çıktı onun sanatı nasıl onuda yapalım zati ev uçtu gitti bari bi golemimiz olsun :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 tuz verince nolyu ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 said: 2001-10-29 22:31 tarihinde, erling yazmış: tuz verince nolyu ki acaba? tansiyonu yükselir :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Kim demiş tatlı yiyip tatlı konuşun diye vermiyoz tuz biz ona hem ciddi tansiyonu vardır belkim gerçek hayatt zavallımın bir dahamı öldürceniz yazık değilmi eziyet ediyonuz garibana :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 tansiyonu olsa kaç yazar?adam zaten ölü bidahamı ölcek?? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 :-D :-D tuz olayi içi yanar hesaabi... bide genellilkle aşalayici isim konur??? Bre zındık adamı rahat bırakmamıssın iki dakka bide aşaalıyon...ustune usluk bide uyusturucu veriyon..madem asalıyon niye uyutuyon...yogurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Tabe uyanık olsun dii ehuehu hatta zeki falan olsun okula falan gönderilim eğitim alsın :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 said: 2001-10-29 22:42 tarihinde, Kendersever yazmış: ...yogurt? ???????ne alaka şimdi? :-? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 eheh takvimleri düşünemiyorum bide şu aşağılayıcı isim olayı... Bugün çocuğa konulacak isimler : Erkek : Cenap Kız : cenabiye Bugün zombiye konulacak isimler : zombi : Cenabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 said: 2001-10-29 22:48 tarihinde, geberik yazmış: eheh takvimleri düşünemiyorum bide şu aşağılayıcı isim olayı... Bugün çocuğa konulacak isimler : Erkek : Cenap Kız : cenabiye Bugün zombiye konulacak isimler : zombi : Cenabet ehueheu zombielerim dünyayı kasıp kavurcak ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 işte en son moda zombi isimleri: cenabettin eşşekcan zombiye mezarhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Hocam bir zombiye isim koymak bana komik geliyor. Yani benim zombim olucak aynen şöyle çağırırdım. "Zombi evladım, sen gel bakayım buraya. Aman yavas gel evladım, gelirken kafanı bir yerlere vururda tameden çıkarsın yanarız alimallah." hedehodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar