banava3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ya oyun süper hasta olmustum zamanında hala da hastayım turkiyede server olsa da doru düzgün oynasam die hayal kuruom ama aklıma bişi takıldı yani hala daha merak ediorum bi dragon a knockdown koymak veya dragonun sizn kılıcınızdan zıplayarak dodge etmesi ne kadar mantıklı? dragon dedin mi kodu mu oturtur bence oyunda dragon kesip duruyosun istersen ve bütün böle süper oyun karizması falan bence burda sekteye uğruyo sizi bilmiom merak ettim[hline]-3- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banava3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ha bu arada ags den baska bildiiniz turkiye server warsa sölerseniz bahtiyar ve müteşekkür olurum :)[hline]-3- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Sana yurekten katılıyorum yanı dragon gıbı bı varlıga sen nasıl knockdown koyarsın diyelımkı koydun ben sonra senın ellerını kırmazmıyım :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 dogru hatırlıyorsam dragon'un özelliklerine baktığında immunıty: knockdown yazıyordu. yani vuruyorsunuzdur ama (yada deniyor olup) işlemiyor olabilir. dragon'un dmg'i de dnd 3e'de yazdığıyla aynı genelde dmg'i tam almıyorsunuz oyunun o seviyesi'ne geldiğinizdeki magical patlaması yüzünden. açıkçası biz server kurup lvl 20 sorcerer (ben) ve lvl 20 wizard (biri işte ne farkeder :)) bir ancient red wyrn indiricez diye maymun olmuştuk. tabi herhangi bir magical sahibi degildik. sonuçta dragon ben invis invis yanına giderken bir güzel listen check attı tabi 35 listen skill'iyle direkt orda olduğumu anlıyıp bastı dispel'i bir tükürdü inceden. dragon'un tam özelliklerini bir oyunda ne kadar verebilirlerse vermişler sonuçta baldur's gate II'de de bütün dragon'ları öldürmüştüm ve masaüsütü oyunlarda bir tek ancient lich'ten korkarım oda 2ed'te çünkü ölünce yeni bir bedene geçiyor oda siz olabilirsiniz :)) server olayına gelince kendi aramızda dm belirleyip haritalar oluşturup orda role play'e dayalı high level party'ler filan hoş olur diyorum tabi bir organizasyon olayı gerekecek ve nasıl yapılır hiç bir fikrim yok.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 unuttum arada onu diyim dragon dediğimiz alet tam olarak zıplamaya ihtiyaç duyan bir varlık değildir dua edelim savaşın sonuna kadar boğuşuyor bizimle ya havalanıp b 52 misali ateş buz zehir her ne denk gelirse kusmaya başlarsa ne yapacaz levitate yapıp yada fly yapıp kovalıyıcaz mı? şahin gibi dalmaz mı bize bizde güvercin gibi yem olmazmıyız? :))) yani kılıçtan kaçmak pek sorun değil onlar için dexterity'leri birz yüksek onların sonuçta sürüngengillerden diyebiliriz. en azından yeterli reflex save atabilirler bu da ayagını kaldırmak yana sıçramak iki kanat çırpmak olarak bize geri dönerki allahtan kanat çırpmıyorlar. ama keşke bgII'deki gibi breath weapon kullandıklarında geri sürüklensek daha hoş olurdu.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banava3 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 server olayı çok hoş olabilir ama öncelikle iki şey gerekio 1)şu internet düzelsin deli edio 2)öss bitsin :))) 1 gün kaldı oley diyesim geliyo ama sıçıcaımı düşününce gidio[hline]-3- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 valla hayatımda zıpzıpzıplayan dragon görmemiştim bu oyun gösterdi artık ölsem de gam yemem. 2. sınıf çocukları gibi olmuş dragonlar ne o öle zıplıyo. bi de cleric in bi büyüsünde ölüyolar normalde magic resistance manyağı olmaları lazım. ayıp ayıp zavallı dragonları goblin yapmışlar :( bg2 üstüne oyun tanımam :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 1.29 crack bi buliim istiyenle oynarım nwn yi multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar