Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Geleneksel Paticik PizzaHut Sömürme Hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Göztepede niye buluşuyoruz anlamadım ben hala, grom a döndüm burda=)

Anadoluhisarı(Evden) - Kadıköy - 1 Saat 15 dakika
Kadıköy - Göztepe - 20-25 dakika(maksimum)

hımmm, kasıcaz biraz...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
Lan istanbulda yasasam, isterse en uc bölgesinde oturayım yine gelirim, ne üşengecsiniz.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
ya boşver kanka yolda acıkırsın...daha iyi olur... :D bu arada benim evim göztepe bp de ahauheuhaue :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
Gökan burada tilki rolüne sokmus kendini, herkesi göztepeye cagırmıs, ahah ne kurnas herif lan bu.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
sevindiğim en kötü ihtimal 4 kişi olucak olmamız...bırakalım gelen gelsin...ama en az 10 kişi görmek isterim :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Son sayfaya kadar butun yazıları okudum we nasıl karnım acıktı warya oFF keske bende gelebılseydım acıktımm..!!![signature][hline]The Night is Long
The Music is Strong
The DJ is Here..!!
Mesaj tarihi:
Caddebostan,bağdat caddesinde direk Pizza Hut.Ordan mado'da dondurma da yenilebilir.Tabi bünye kaldırırsa.11:00 çok erken olmuş ya bu arada..[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
ya beyler birde tam bir saati varmı bu pizza sınırsız 5.750 olayının?...
ben en son gittiğimde saat 10 du ve 5750 vermiştik...bir başka gidişimde okul çıkışında olmutşu o da saat 4-5 arası bişiydi ondada 5.750 verdik umarım belli bir saati yoktur...girişte sorarız unutmadan..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben zaten gelcem orc oturdummu çok yer derler:D[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
Size bence baya bir küfredicekler yarın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Bugün salı, buluşma perşembe..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan

[Bu mesaj Spidee tarafından 14 Haziran 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya dediğim gibi dijital foto makineleri hareketli görüntü kaydı yapabiliyorlar sanırım...getirin abi mekana 10-20 metre kaladan itibaren başlıyak kayda...

sonraki tüm olayları kaydedek :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Fiyatı artsın problem değil, sınırsız olduktan sonra. Biz aradaki fiyat farkını çıkarırız =)[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Öss yaklasti abi dikkat edin kendinize :)
Rejimde olmasam gelirdimde malum yaz gelio öss göbegi yaptik :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
oha hamish te gelse o redall ında geldigi bermudaya gittigimiz ekip çıkcak nerdeyse[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
cıkmıyor o ekip ama yaklaşıyoruz biraz=)

mandoo da kimsenin msn i falan yok ya, bakmayın siz ona

hamish, ben de diyetteyim su anda, sadece meyve suyuyla besleniyorum, gelicem ama, boğaz durmaz insanda...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
  • Yeni Oluştur...