Tarist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Caddebostan Pizza Hut'ta yaparsanız gelirim çok büyük olasılıkla.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cidden o kadar pizzanın yanında öküz gibi para bayılıp kola alamam , bi şekil dışardan sokucam artık :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 zaten caddebostan pizza hut sanırım orası...tam olarak semtini bilemiyorum ondan cadde pizza hut diyorum :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cadde yapalım abi...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Gelenekselleşmesi için 1'den fazla olması gerekmiyormu ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Evet ben General Grom özel ajan projemiz olan TMY(Türk Markaları Yaşasın) hakkında bilgi vereyim size Mc Donalds,Burger King..Eee efendime söyleyim Pizza Hut gibi Değerli Ülkemize kurulmuş ürünleri bu şekilde çökertmek için istihbarat birimimiz vardır bende sizinleyim.[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mandoo onun sebebini ilk mesajını editleyerek yaz bence :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben sanırım ilk gittiğimde 16-17 dilim yemiştim. ama öncesinde evde kendime ekmek arası bişiler hazırlamıştım arkadaşları beklerken .) daha sonra hiç 16-17 ye çıkamadım, hep 14lerde 13lerde kaldım hahah :) ha bi de kola içen bir şahıs olmadığım için canım kola da çekmiyor. en fazla yemekten sonra bir soda o kadar ;) ama bu benim perşembe günü gelebileceğimi mi gösteriyor? hmm neden olmasın aslında? ama kesin birşey söylemeyeyim. eğer gelirsem nameless13ü de ayartırım ikimiz beraber geliriz.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ben ilk capitol de gittim ve 26.dilim den sonra dükkanı kapatıyor die yanıma geldiler[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cuma olursa varım..nasıl olsa 10 kişi fln oluruz.arada biri çıakr bakkalda kola alıp içer bitirir geri girer ahah[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 istiklalde çok güzel bi adilik yapıyolar: göstermelik dilimler masada açları bekliyor. bikaç turdan sonra el mahkum bittiği için bekliyosun. bekliyosun. ısrarla bekliyosun. 10 dakka 15dakka derken anca pizzalar geliyor. e sen doydun ama! 8 milyona 8dilim yemek. içime oturmuştu.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: zaidral, 14 Haziran 2005 15:45 tarihinde demiş ki: istiklalde çok güzel bi adilik yapıyolar: göstermelik dilimler masada açları bekliyor. bikaç turdan sonra el mahkum bittiği için bekliyosun. bekliyosun. ısrarla bekliyosun. 10 dakka 15dakka derken anca pizzalar geliyor. e sen doydun ama! 8 milyona 8dilim yemek. içime oturmuştu. bunu her yerde yapiyolar. adam basi iki dilim yedikten sonra bekletiyo ki sindiresin. doyuyo karnin tabi. sonra 6 7 dilim yiyosun ama inadina yiyosun. 10 dilime falan gelince adamlar resmen cikarmiyolar pizzayi. simdi bi de 10 kisi giderseniz oraya, ac kalirsiniz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İstiklaldeki tam puşt.. Hep az pizza getiriyorlar. Birde üstüne tabldot yemek alır gibi sıra beklemek zorunda kalıyosun.. Sinir bir yer orası..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hıncımızı çıkarıcaz bi güzel...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Nerede olursa olsun ( İstanbul il sınırları içerisinde ) nerede yaparsanız gelirim..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 alo mandoo ulaş bana msn den özhanda var[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Az yiyen, çabuk doyan bir insanım ben. Ama lezzet zirvesi yapılacaksa, örneğin 3.5 milyonluk iskender zirvesi falan, gelirim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bende Alexi gibiyim günde tek sandwich bide sabaha karşı ayılırken yerim, ama sizin için 4-5 dilime kadar kendimi zorlayabilirim isterseniz :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 redal her mesajın ayrı bir koparış öldüm bittim bittim ben ahah.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Lezzetli olan herşeyi sabaha kadar yiyebilirim valla..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Spidee, 14 Haziran 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Lezzetli olan herşeyi sabaha kadar yiyebilirim valla.. işt eadamım benim bea...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: MartinLGore, 14 Haziran 2005 12:59 tarihinde demiş ki:...fahri danışman avukat ...var mı böyle bir unvan =)[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eheh dikkatli genç seni. bende yazarken dikkat ettim de başka sıfat bulamadım onu belirtebilecek.. meali : avukatın amme hizmeti yapanı.. tabii o bana danışmadığı için, direkt ben atladığım için önüne fahri sıfatınıda ekledim. peki diceksin o sana danışmadı sen atladıysan neden danışman kelimesinide ekledin. O zaman ben sana derim ki, sırf "fahri avukat" deseydim onu birine karşı koruyor gibi olurdum. Ama ben orada onu korumadım, ona kendini nasıl koruyacağını gösterdim, bir danışman gibi.. ve bunu gönüllü.. daaayt.. yeter dağılın.. edit: o dediğim sensin.. [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Haziran 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yeterki mantarlı pizza ve ince hamurlu olsun, 5/24 durmadan tüketebilirim, birgün 24 tane pizza yedigimi hatırlıyorum, ince hamurlu, bol kaşarlı, mantarlı, domatesli.. of of canım cekti simdi.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oyfş :b... perşembeye kadar bekleyemiciim gidip alıyorum...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar