Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Geleneksel Paticik PizzaHut Sömürme Hedesi

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

said:
zaidral, 14 Haziran 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
said:
MartinLGore, 14 Haziran 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
Abi, galeria da yapın. Galeria'da masalar galeria nın kendisine ait olduğu için orada istediğin herşeyi yiyeebiliyorsun. O yüzden pizzaları pizza hutdan söylüyosun. Kutu kolalarınıda hemen yanından, migrostan alıosun daha da ucuza getiriyosun ziyafeti..
ben böyle bişey görmedim? adamlar direk müdahale ediyolar.

hayır abi, pizza hut'ın içindeki masalardan bahsetmiyorum. Hemen önündeki dışındaki masalar. Kesinlikle müdahele etmiyorlar. 50 kere yedim abi bir kere laf etmediler.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Sosyal ağlarda paylaş

Yiyeceeemmm hebüsünü yiyeceeemm :) Nıahahahaha[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 14 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
bende onu diyorum ama milletin elinden alıyolar! son bir aydır bilmiyorum değiştiyse

problem çıkartırız.[signature][hline]valandil ownz j0o!
she is the one that i adore
creed of my silent suffocation .

WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

son gittiğimizde 3 ortaokul öğrencisi(okul zamanı perşembe günü gitmiştik) oturdular biri sınırsız menü ısmarladı diğerleri bişey almadılar ama gel görki 3 ü birlikte yiyolar....

garson geldi vs. biz tadına bakıyoruz diye nasıl kıvırdıysa pijler...garson güldü vs. bıraktı bunları yiyip yiyip gitti elemanlar...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 14 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
said:
zaidral, 14 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
bende onu diyorum ama milletin elinden alıyolar! son bir aydır bilmiyorum değiştiyse

problem çıkartırız.

*!Redall cebinden bir problem çıkartır*

-Şimdi baba bak bu ne kola şimdi ben bunu çantadan çıkarsam içsem ne olur hiç birşey Neaaa Neaa Yaww bi aşun yaw kendinizi yawww

Nea İsmail Yk Robot değilmi????[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

son 1 aydır mı alıyolar ellerinden anlamadım. Eğer öyle ise son 1 aydan fazladır gitmedim..

Ve yani bir de biz bir tane falan da almıyoruz. Kişi başı 2-3 kutu kola felan alıyoruz, tek kelime etmediler şu ana kadar.

Zaten ederlersede, de ki, burası galeria'nın masası buraya müdahele hakkınız yok.. (yannız bende bugün fahri danışman avukat kesildim millete..) ama sinirleniyorum böyle şeylere..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

Taksim Pizza Hut'a kola soktum diye gelip yasak olduğunu söylemişlerdi bana.
"Çöpe mi atiim lan şimdi şunu?" dediğimde bir daha olmasın dediler.
Gidin yağmalayın, biz bir de torbalara doldurup yatılılara götürmüştük.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic, 14 Haziran 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
sınırsızda ne kadar yiyebilrisinki :)

27 dilim?
ben değil tabii, bir arkadaşım[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Haziran 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sınırsız abi ölene kadar sürüyor :)

Düşünsene sınırsız masadan kalktıgınız anda hakkınız biter

Garson gözlüyor

-Aha kaldırdı popsunu vallahi kaldırdı çık git çık[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada öyle tipler varmış ya...sabahtan giriyorlarmış...akşama kadar pizza yiyorlarmış...

dediğim gibi tekrarlıyorum gün bu hafta perşembe (16 sı oluyo sanırım) saat 11 buluşma yeri Göztepe Benzinci (minibüse böyle deyin direk bırakır)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin geliyorum ulan,gelmiyen şerefsizdir hehe
PS:Ciddiyim...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...