Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya beyler tamam ortamı bulandırmayın perşembe saat 11 de buluşuyoruz göztepe bp de...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: zaidral, 14 Haziran 2005 12:15 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 14 Haziran 2005 11:02 tarihinde demiş ki: Abi, galeria da yapın. Galeria'da masalar galeria nın kendisine ait olduğu için orada istediğin herşeyi yiyeebiliyorsun. O yüzden pizzaları pizza hutdan söylüyosun. Kutu kolalarınıda hemen yanından, migrostan alıosun daha da ucuza getiriyosun ziyafeti.. ben böyle bişey görmedim? adamlar direk müdahale ediyolar. hayır abi, pizza hut'ın içindeki masalardan bahsetmiyorum. Hemen önündeki dışındaki masalar. Kesinlikle müdahele etmiyorlar. 50 kere yedim abi bir kere laf etmediler.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yiyeceeemmm hebüsünü yiyeceeemm :) Nıahahahaha[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben karfurun içindeki pizza hut'ta yemiştim , 15 tane. o da filme yetişiyoduk[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Biri beni mi çağırdı? :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 @nedanko bende onu diyorum ama milletin elinden alıyolar! son bir aydır bilmiyorum değiştiyse[signature][hline]En refresh | Rakipsiz [Bu mesaj zaidral tarafından 14 Haziran 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 neyse bugün yalan olur :P perşembe sabah 11'de bp'nin önünde buluşuruz , gider midenin pizaya doyduğu anı yaşarız...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: zaidral, 14 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki: bende onu diyorum ama milletin elinden alıyolar! son bir aydır bilmiyorum değiştiyse problem çıkartırız.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 son gittiğimizde 3 ortaokul öğrencisi(okul zamanı perşembe günü gitmiştik) oturdular biri sınırsız menü ısmarladı diğerleri bişey almadılar ama gel görki 3 ü birlikte yiyolar.... garson geldi vs. biz tadına bakıyoruz diye nasıl kıvırdıysa pijler...garson güldü vs. bıraktı bunları yiyip yiyip gitti elemanlar...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o yasak işte. ben masa altına girip yemiştim pizzayı o yüzden , görmesinler diye.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Head, 14 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki: said: zaidral, 14 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki: bende onu diyorum ama milletin elinden alıyolar! son bir aydır bilmiyorum değiştiyse problem çıkartırız. *!Redall cebinden bir problem çıkartır* -Şimdi baba bak bu ne kola şimdi ben bunu çantadan çıkarsam içsem ne olur hiç birşey Neaaa Neaa Yaww bi aşun yaw kendinizi yawww Nea İsmail Yk Robot değilmi????[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 son 1 aydır mı alıyolar ellerinden anlamadım. Eğer öyle ise son 1 aydan fazladır gitmedim.. Ve yani bir de biz bir tane falan da almıyoruz. Kişi başı 2-3 kutu kola felan alıyoruz, tek kelime etmediler şu ana kadar. Zaten ederlersede, de ki, burası galeria'nın masası buraya müdahele hakkınız yok.. (yannız bende bugün fahri danışman avukat kesildim millete..) ama sinirleniyorum böyle şeylere..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok aptal bi sistemi var pizza hutın. 8 kişi gidip 1 kişi sınırsız söylemiştik, geri kalanlar su almıştı, çok eğlenceliydi. ben sınırsız söylemedim diye yemeyecek miyim ondan yani? masa altından dikiz mi yapmak zorunda kalıyım :P[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sınırsızda ne kadar yiyebilrisinki :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Taksim Pizza Hut'a kola soktum diye gelip yasak olduğunu söylemişlerdi bana. "Çöpe mi atiim lan şimdi şunu?" dediğimde bir daha olmasın dediler. Gidin yağmalayın, biz bir de torbalara doldurup yatılılara götürmüştük.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Gün belirleyin önce de, ona göre ben de söyleyeyim gelebilir miyim gelemez miyim..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Gothic, 14 Haziran 2005 13:10 tarihinde demiş ki: sınırsızda ne kadar yiyebilrisinki :) 27 dilim? ben değil tabii, bir arkadaşım[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Haziran 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sınırsız abi ölene kadar sürüyor :) Düşünsene sınırsız masadan kalktıgınız anda hakkınız biter Garson gözlüyor -Aha kaldırdı popsunu vallahi kaldırdı çık git çık[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 27. dilimden sonra da Pizza Hut'dan atıldı zaten di mi =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Spidee, 14 Haziran 2005 13:13 tarihinde demiş ki: 27. dilimden sonra da Pizza Hut'dan atıldı zaten di mi =) ahahahhahahaahahha çok güldüm çok... bu yorumu söylicem arkadaşa.. ahahahha[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 amerikada öyle tipler varmış ya...sabahtan giriyorlarmış...akşama kadar pizza yiyorlarmış... dediğim gibi tekrarlıyorum gün bu hafta perşembe (16 sı oluyo sanırım) saat 11 buluşma yeri Göztepe Benzinci (minibüse böyle deyin direk bırakır)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 öyle gıcık bişeyki yemeye başlıyosun 2 dilimden sonra canım hayvan gibi cola istiyor 1 bardağıda hemen bitiriyorum sonra doğal olarak canım ikinciyi istiyor öyle öyle para giriyor yine..[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 dışarıdan kola alaibleceğimiz bir yere gideriz, şahsen pizza hut a kola parası bayılmaya hiç niyetim yok...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kesin geliyorum ulan,gelmiyen şerefsizdir hehe PS:Ciddiyim...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gectigimiz senelerde pizza hut gene boyle bir sey yapmıstı ki demekki hic ders almamıs, :))[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar