Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Geleneksel Paticik PizzaHut Sömürme Hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Midem çok iyi değil, o yüzden et falan olmasın rica ediyorum Bon.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
bence hemen bu perşembe olabilir yada tercihe bağlı cuma da olabilir...bana ikiside uyar...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
Ben gelirim... Öyle bir gelirimki hemde Offf offf[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 14 Haziran 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
obez misiniz abi 23 dilim ne ya :D

Redall i görmedin galiba?

euehe, tarih ayarlayın, gelebilriim belki, piknik layı yalan oldu nasıl olsa[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
ya arkdaşlar artık gelenler 1 yazsın gelmeyenler sussunm yaa..hade başlıyosss...

1[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...

Mesaj tarihi:
Bi dakika 23 dilim deniyosa ben gelmiym eheh =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
Şimdi gelenler şöyle oluyor:
Mandoo
HymnOfSnuk
RedallHoor
Arden
Venator
ZaugnaKhaldun
TheCoder
SeNseii

(net cevap verenleri yazdım)

şimdi tarih olarak 2 gün sonra perşembe diyorum ben saat 11 de belli bir yerde buluşabiliriz...örneğin Göztepe Bp ye gelir herkes yürüyerek ineriz caddeye uzun sürmez...yada bilen varsa direk gelir...

herkese düşüncesini belirtsin?

Edit:abi pardon ya ben onu kaç aydır Zeugna diye okuyorum biliyomusun ahuehuaheuhe yoksa zeugnaydıda zaugna diyemi deiştirdin? neyse pardon :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Mandoo tarafından 14 Haziran 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 14 Haziran 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
Abi, galeria da yapın. Galeria'da masalar galeria nın kendisine ait olduğu için orada istediğin herşeyi yiyeebiliyorsun. O yüzden pizzaları pizza hutdan söylüyosun. Kutu kolalarınıda hemen yanından, migrostan alıosun daha da ucuza getiriyosun ziyafeti..
ben böyle bişey görmedim? adamlar direk müdahale ediyolar.

said:
elvyn, 14 Haziran 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
galeriada 5.750 degildir ama. mesela geçen taksim pizza hutta (istiklaldeki degil, öteki) 7.500 falan aldık o menuden, yani.
istiklalde öğlen 5.75, akşam 7.50 oluyo fiyatlar. diğerinde de aynısı.

bu arada hiçbir şekilde adamlar sizden zarar etmez çünkü o pizzaların maliyeti taş çatlasa 1.5 ytl. ama yemeye engel mi? değil. afiyet olsun[signature][hline]En refresh | Rakipsiz

[Bu mesaj zaidral tarafından 14 Haziran 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya mandoo sağlam aç 10 kişi yeter :)[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

Mesaj tarihi:
ben bizim mahalledeki elemanlarla da gidicem bir gün esas bomba o olucakta biz bi pati buluşması yapalım amaç o :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 14 Haziran 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
ben bizim mahalledeki elemanlarla da gidicem bir gün esas bomba o olucakta biz bi pati buluşması yapalım amaç o :D

ya hemde bi tanışmış olruuz..
sevüşüruz...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

Mesaj tarihi:
Dominos varken pizza hut'inkiler cok kolpa geliyor bana, hem de o sinirsiz olanlar cok fena.
Dominos'ta kampanya varsa 1 alana 1 bedava gibi ona yazilin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
bugün abi , yapan var mı?
1 saat sonra , göztepe bp?[signature][hline]valandil ownz j0o!
she is the one that i adore
creed of my silent suffocation .

WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
bugün zor hemde param yok :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hmm kanka tamam dediyse bi bakalım bir kaç kişi daha gelirse 2 de buluşabilirizde saat kaça kadar 5.750 onu bilmiyoruz..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
iyi bugün yalan oldu o zaman , yine peynir ekmekle idare edicez.[signature][hline]valandil ownz j0o!
she is the one that i adore
creed of my silent suffocation .

WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
  • Yeni Oluştur...