Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Geleneksel Paticik PizzaHut Sömürme Hedesi

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Ben gelirim... Öyle bir gelirimki hemde Offf offf[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi dakika 23 dilim deniyosa ben gelmiym eheh =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi gelenler şöyle oluyor:
Mandoo
HymnOfSnuk
RedallHoor
Arden
Venator
ZaugnaKhaldun
TheCoder
SeNseii

(net cevap verenleri yazdım)

şimdi tarih olarak 2 gün sonra perşembe diyorum ben saat 11 de belli bir yerde buluşabiliriz...örneğin Göztepe Bp ye gelir herkes yürüyerek ineriz caddeye uzun sürmez...yada bilen varsa direk gelir...

herkese düşüncesini belirtsin?

Edit:abi pardon ya ben onu kaç aydır Zeugna diye okuyorum biliyomusun ahuehuaheuhe yoksa zeugnaydıda zaugna diyemi deiştirdin? neyse pardon :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...

[Bu mesaj Mandoo tarafından 14 Haziran 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 14 Haziran 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
Abi, galeria da yapın. Galeria'da masalar galeria nın kendisine ait olduğu için orada istediğin herşeyi yiyeebiliyorsun. O yüzden pizzaları pizza hutdan söylüyosun. Kutu kolalarınıda hemen yanından, migrostan alıosun daha da ucuza getiriyosun ziyafeti..
ben böyle bişey görmedim? adamlar direk müdahale ediyolar.

said:
elvyn, 14 Haziran 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
galeriada 5.750 degildir ama. mesela geçen taksim pizza hutta (istiklaldeki degil, öteki) 7.500 falan aldık o menuden, yani.
istiklalde öğlen 5.75, akşam 7.50 oluyo fiyatlar. diğerinde de aynısı.

bu arada hiçbir şekilde adamlar sizden zarar etmez çünkü o pizzaların maliyeti taş çatlasa 1.5 ytl. ama yemeye engel mi? değil. afiyet olsun[signature][hline]En refresh | Rakipsiz

[Bu mesaj zaidral tarafından 14 Haziran 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bizim mahalledeki elemanlarla da gidicem bir gün esas bomba o olucakta biz bi pati buluşması yapalım amaç o :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 14 Haziran 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
ben bizim mahalledeki elemanlarla da gidicem bir gün esas bomba o olucakta biz bi pati buluşması yapalım amaç o :D

ya hemde bi tanışmış olruuz..
sevüşüruz...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...

Sosyal ağlarda paylaş

hmm kanka tamam dediyse bi bakalım bir kaç kişi daha gelirse 2 de buluşabilirizde saat kaça kadar 5.750 onu bilmiyoruz..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...