Poibra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Dünyanın en iyi gitaristi olarak nitelendirebilirim bu adamı artık... Ne çalıomuş be... Kendi singleları var piyasaya çıkmamış olan,netten indirdim cidden tek başına bir efsane ya...Muhteşem çalıo... Tanıyanınız varsa yorumları beklerim... PS:Bu arada dünyaca ünlü İsveçli grup In Flames'in gitaristidir kendileri...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. [Bu mesaj Poibra tarafından 13 Haziran 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Jesper in flamesin lead gitaristi, çoğu şarkıyı o bestelio..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Evet dediim gibi tek başına bir efsane... Önceden bu kadar iyi olduunu bilmiyordum...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 haha jesper efsaneymiş gülerim.şimdiki şarkılara bakılınc apek efsane kalmıyor gözümde. asıl efsane gitarist arıyorsanız mikael akerfeldt derim,opethin lyricinden bassına herşeyin o yazıyor,mükemmel şarkılarda cabası :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi dunyanin en iyisi diye bi kayram yoktur ya delirtmeyin adami. En begendigin, fani oldugun, adam vardir.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Asıl efsane Chuck Schuldiner dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Jesper Colony'ye kadar lead gitar, Colony ve sonrasında ritm gitaristtir. Dimension Zero'da bas çalar. Ceremonial Oath'ta bas çalmıştır. Hammerfall'da davul çalmıştır. Ayrıca 4 yaşından beri keman çalmaktadır. Ayrıca daha tarzı hakkında hiçbirşey söylenmeyen, Bjorn ve Bjorn'un kızkardeşiyle beraber All Ends isimli projesi var. Hastadır, üzerine söylenecek laf yoktur (Chuck'la karşılaştıran arkadaşa "öeeeeeeh" diyorum tarz farklı güzelim tarz) In Flames We Trust.[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race [Bu mesaj Jester tarafından 13 Haziran 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tarz mı farklı sonucta 2 side death metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bence Yalın'dan ötesi yok O_o[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Nev güzel çalıyo bi de.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Darestan, 13 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki: haha jesper efsaneymiş gülerim.şimdiki şarkılara bakılınc apek efsane kalmıyor gözümde. asıl efsane gitarist arıyorsanız mikael akerfeldt derim,opethin lyricinden bassına herşeyin o yazıyor,mükemmel şarkılarda cabası :) abi bırak ya mikael daha bastığı akorların adını bilmiyor. ama işte sorun bu. "en iyi" ne demek abi? en iyi besteci, en teknik fln die bölün de öyle karşılaştırın bu arada yanlış anlaşılmasın bana göre in flames'in gitaristinde iş yok=) [signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean [Bu mesaj Gilean tarafından 14 Haziran 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Chuck, 14 Haziran 2005 00:01 tarihinde demiş ki: tarz mı farklı sonucta 2 side death metal cannibal corpse da death metal ona bakarsan[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 @gilean mikael belki bastığı akorların adını bilmio ama, bi kaygısı yok adamın petrucci gibi saniyede 12871 tane nota çalacam diye. kulağa güzel gelen melodik şeyler yazıyor. zaten önemli olan ne yazdığını bilmek diil bir tarzın olması bana sorarsan müzikte. Hendrix akoru olarak bilinen 7#9 akorunun adını hendrix biliyor muydu acaba?[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ayrıca dipnot; Dan Swanö ve Chuck haricinde kimseyle karşılaştıramıyorum mikaeli.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 O kadar büyütmeyin Mikael'i, Peter Tagtgren gibi bir etken de var aynı ülkeden çıkan[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 son bişey daha var unuttuğum, jesper gerçekten kaliteli ve çok yetenekli bir müzisyen. çok severim kendisini...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mikael'i burda gelip övmeyin böyle bi şahıs varken... Lütfen...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eheh. kulvarları ayrı bir kere. peter tagtgren ve mikael karşılaştırılabilir ama (ki peter alır onu da), jesper ve mikael gruplarında çok daha farklı görev yapan ve farklı şekilde söz sahibi olan insanlar. ama her daim jesper rullaz o ayrı :)[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tabiikide...:lol:[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ya illa bişeyleri karşılaştırma çabası kıyaslama çabası Aşın bunları yauu İlerleyin artık! Jesper en sevdigim gitaristlerden biridir hastasıyım bjorn'ude severim ama niklas sundin ve jesper'ın yeri bende ayrıdır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Solonor, 14 Haziran 2005 00:13 tarihinde demiş ki: mikael belki bastığı akorların adını bilmio ama, bi kaygısı yok adamın petrucci gibi saniyede 12871 tane nota çalacam diye. kulağa güzel gelen melodik şeyler yazıyor. zaten önemli olan ne yazdığını bilmek diil bir tarzın olması bana sorarsan müzikte. Hendrix akoru olarak bilinen 7#9 akorunun adını hendrix biliyor muydu acaba? sevdiğin adamı korumaya kalkarken başkalarına niye bok atıyosun ki ? ben mikael e taparım mükemmel riffler yazar melodik.. dicek hiç bişey yok müzisyenliğine. bastığı akorların adını bilmesinede gerek yok bana göre mikael'in.. ama petrucci ye bok niye atıyosun şimdi ? sen petruccinin çalışına , müzikal yapısına bok atabilicek kadar yeterli hissediyomusun kendini ? nerden buluyosun bu cesareti anlamış değilim. beğenmezsin o ayrı eleştirebilirsin en doğal hakkın ama bu düpedüz bok atmadır. nerden çıkarıyosun sn de 12871 nota basma gibi bir kaygısı olduğunu ? tanıyomusun adamı ? çalarken ne hissetiğini biliyomusun ? enstrümanında belirli bir seviye geldikten sonra duygularını - hissettiklerini çok daha iyi yansıtırsın müziğine ve bunu elbette en iyi şekilde yaparsın çünkü enstrümanına o derecede hakimsindir. petrucci böyle hissediyor, böyle çalıyor. ayrıca bana göre dream theater'ın hemen hemen her şarkısındaki petrucci solosu duygulu-hislidir. bu denli köklü bir müzisyenin , kendi katagorisinde bu derece işler başarmış bir adamın hızlı çalma kaygısı olucağını düşünmek acizlikten başka bişey değildir kanımca..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Alexi Laiho, Chuck Schuldiner ve Jesper Stromblad. 90 lar metal akımının en büyük 3 müzisyeni bence. Mükemmel melodilerin yaratıcıları. Children of Bodom In Flames Death dinlememiş olan varsa dinlesin.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bu arada Jesper, Dimension Zero'da hem gitar hem bass çalmakta.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tamam petrucci kral, zaten burda tartışmamız da yanlış, ben niye fikrimi söylüyorum ki? zaten acizim. peh.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ya petrucci'yi bu kadar övmeniz çok saçma.Tabii ki her insanın farklı düşünceleri vardır da,bu topicte gelip petrucci gibi yetersizi(uyuz oluyorum)-kendi fikrim kızmasın hiç kimse-gelip bu topicte övmeye çalışmayın gözünüzü seviyim...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. [Bu mesaj Poibra tarafından 14 Haziran 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar