Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jesper Strömblad

Poibra

Öne çıkan mesajlar

Dünyanın en iyi gitaristi olarak nitelendirebilirim bu adamı artık...
Ne çalıomuş be...
Kendi singleları var piyasaya çıkmamış olan,netten indirdim cidden tek başına bir efsane ya...Muhteşem çalıo...
Tanıyanınız varsa yorumları beklerim...
PS:Bu arada dünyaca ünlü İsveçli grup In Flames'in gitaristidir kendileri...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.

[Bu mesaj Poibra tarafından 13 Haziran 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet dediim gibi tek başına bir efsane...
Önceden bu kadar iyi olduunu bilmiyordum...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Jesper Colony'ye kadar lead gitar, Colony ve sonrasında ritm gitaristtir.
Dimension Zero'da bas çalar.
Ceremonial Oath'ta bas çalmıştır. Hammerfall'da davul çalmıştır. Ayrıca 4 yaşından beri keman çalmaktadır. Ayrıca daha tarzı hakkında hiçbirşey söylenmeyen, Bjorn ve Bjorn'un kızkardeşiyle beraber All Ends isimli projesi var.
Hastadır, üzerine söylenecek laf yoktur

(Chuck'la karşılaştıran arkadaşa "öeeeeeeh" diyorum tarz farklı güzelim tarz)

In Flames We Trust.[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face
The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..."
In Flames - The Jester Race

[Bu mesaj Jester tarafından 13 Haziran 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 13 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
haha jesper efsaneymiş gülerim.şimdiki şarkılara bakılınc apek efsane kalmıyor gözümde.

asıl efsane gitarist arıyorsanız mikael akerfeldt derim,opethin lyricinden bassına herşeyin o yazıyor,mükemmel şarkılarda cabası :)

abi bırak ya mikael daha bastığı akorların adını bilmiyor.

ama işte sorun bu. "en iyi" ne demek abi? en iyi besteci, en teknik fln die bölün de öyle karşılaştırın

bu arada yanlış anlaşılmasın bana göre in flames'in gitaristinde iş yok=)

[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean

[Bu mesaj Gilean tarafından 14 Haziran 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chuck, 14 Haziran 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
tarz mı farklı sonucta 2 side death metal

cannibal corpse da death metal ona bakarsan[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face
Sosyal ağlarda paylaş

@gilean

mikael belki bastığı akorların adını bilmio ama, bi kaygısı yok adamın petrucci gibi saniyede 12871 tane nota çalacam diye. kulağa güzel gelen melodik şeyler yazıyor. zaten önemli olan ne yazdığını bilmek diil bir tarzın olması bana sorarsan müzikte. Hendrix akoru olarak bilinen 7#9 akorunun adını hendrix biliyor muydu acaba?[signature][hline]Silent dance with death...
Sosyal ağlarda paylaş

Mikael'i burda gelip övmeyin böyle bi şahıs varken...
Lütfen...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

eheh.

kulvarları ayrı bir kere.

peter tagtgren ve mikael karşılaştırılabilir ama (ki peter alır onu da), jesper ve mikael gruplarında çok daha farklı görev yapan ve farklı şekilde söz sahibi olan insanlar.

ama her daim jesper rullaz o ayrı :)[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face
Sosyal ağlarda paylaş

Ya illa bişeyleri karşılaştırma çabası kıyaslama çabası
Aşın bunları yauu İlerleyin artık!

Jesper en sevdigim gitaristlerden biridir hastasıyım bjorn'ude severim ama niklas sundin ve jesper'ın yeri bende ayrıdır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 14 Haziran 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
mikael belki bastığı akorların adını bilmio ama, bi kaygısı yok adamın petrucci gibi saniyede 12871 tane nota çalacam diye. kulağa güzel gelen melodik şeyler yazıyor. zaten önemli olan ne yazdığını bilmek diil bir tarzın olması bana sorarsan müzikte. Hendrix akoru olarak bilinen 7#9 akorunun adını hendrix biliyor muydu acaba?

sevdiğin adamı korumaya kalkarken başkalarına niye bok atıyosun ki ?
ben mikael e taparım mükemmel riffler yazar melodik.. dicek hiç bişey yok müzisyenliğine. bastığı akorların adını bilmesinede gerek yok bana göre mikael'in.. ama petrucci ye bok niye atıyosun şimdi ? sen petruccinin çalışına , müzikal yapısına bok atabilicek kadar yeterli hissediyomusun kendini ? nerden buluyosun bu cesareti anlamış değilim. beğenmezsin o ayrı eleştirebilirsin en doğal hakkın ama bu düpedüz bok atmadır.
nerden çıkarıyosun sn de 12871 nota basma gibi bir kaygısı olduğunu ? tanıyomusun adamı ? çalarken ne hissetiğini biliyomusun ?

enstrümanında belirli bir seviye geldikten sonra duygularını - hissettiklerini çok daha iyi yansıtırsın müziğine ve bunu elbette en iyi şekilde yaparsın çünkü enstrümanına o derecede hakimsindir.
petrucci böyle hissediyor, böyle çalıyor. ayrıca bana göre dream theater'ın hemen hemen her şarkısındaki petrucci solosu duygulu-hislidir. bu denli köklü bir müzisyenin , kendi katagorisinde bu derece işler başarmış bir adamın hızlı çalma kaygısı olucağını düşünmek acizlikten başka bişey değildir kanımca..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Alexi Laiho, Chuck Schuldiner ve Jesper Stromblad. 90 lar metal akımının en büyük 3 müzisyeni bence.
Mükemmel melodilerin yaratıcıları.
Children of Bodom
In Flames
Death

dinlememiş olan varsa dinlesin.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya petrucci'yi bu kadar övmeniz çok saçma.Tabii ki her insanın farklı düşünceleri vardır da,bu topicte gelip petrucci gibi yetersizi(uyuz oluyorum)-kendi fikrim kızmasın hiç kimse-gelip bu topicte övmeye çalışmayın gözünüzü seviyim...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Poibra tarafından 14 Haziran 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...