KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: xantia, 11 Haziran 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Erutan , korkma en çok 12 makina koyacağım ( yerim o kadar ). Çünkü bende masa üstü oyunlarıda var (Tabu +monopolysıkı dostlar+scrabble orj. + risk + zindan ve ejderha ve masa üstü FRP ). Bununla birlikte her cumartesi " HAPPY TIME " yani içeceklerde indirim var . Amaç sırf makina değil iyi hizmet vermek . Şu an içeceklerde epey çeşidim var , onları da saymamayım ayıp olur artık ...... Bu esnada 750 bin e hizmet veren bir cafe ile beni bir tutma . Onlar çok makinası olduğundan sürüm e gidiyorlar ve burası İZMİR . Buraya gelen zaten yapışıyor ve randevulu gelmeye başlıyorlar bilmem anlata bildim mi ? tebrık ederım hakkatten adam gıbın adamsn keske ulkemızde senın gıbı ınsanlar cogunlukta olsa ızmırde olsam var ya her gun ordayım hm frp de varms hmm hmm.. unive izmir mi ? yazsam...[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Aha altta yazıyor nick.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 heryerde patideki nickim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Eu Battle Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 [KnC]-KaM3R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 mADmaXimus subat_TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 euro battle da oynuom sadece mutos nickim :)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yav eurobattle'a girebiliyor musunuz?Ben giremiyorumda...Kapandı gene sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kapandi kapandi simdilik waxxide oynuyoruz:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Şimdilik?Uff sıktı bu battle da vallaha.Zırt açılıyor zort kapanıyor(İlginç ikileme)Neyse neyin nesidir bu waxxi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar