megakill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Günde ortalama kaç saat KO oynuyorsunuz ?Ben 1-2 haftadır toplam sadece 5-6 saat oynadım,ama normalde günde 3-4 saat oynardım..zaten bugün yapacakta birşey yok herbi yere topic, msj atıyorum , patladım sıkıntıdan içmeye çıkıyorum....[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol..ben günde 3 saat civarı takılırım knight a..öss den sonra rahatlıkla iki katına çıkabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 24=8saat uyku + 4 saat yemek + 12 saat KO[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:TheVampires Class:Assasin Lvl:4x Np:0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sabah kalkarım ko açarım gece yatarken ko'ı kapatırım.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
21_NouMa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: rockncoke, 14 Haziran 2005 22:35 tarihinde demiş ki: sabah kalkarım ko açarım gece yatarken ko'ı kapatırım. ayn1 tek fark gece yatmam[signature][hline]Live By The GuN Die By The GuN TUPAC AMARU SHADUR R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şu sıralar günde 0 saat ama 3 finalim kaldı...bitecek işalla[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bi ara deli gibi oynardımda artık baydı bu hackshield fln bi haltlar yaptı makineye HS nin açılması 2 dk sürüyo oyunun açılmasıda 2 dk sürüyo. kısacası dc yersem 4 dk beklemek zorunda oluyorum oyuna girmek için. ama eskiden rahat bi 10 saat fln oynardım (en az)[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar