Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skill Levels

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
malach amma oynadın şu warriorunla he yok onu yapıcam yok bunu yapıcam ,kobay labaratuar faresine çevirdin :D , warrior warrior olalı böyle zulüm görmemiştir yaw :D:D[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren,
Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
Mesaj tarihi:
sevgili malak arkadasim.. bu boyle olmayacak anlasilan.
sen biraz sabret en iyisi. ben sen ve senin gibiler icin haddim olmayarak "kucuk warrior'in el kitabi" seklinde bir "how to" hazirliyim. hem sen kurtul hem bu forum kurtulsun.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Mesaj tarihi:
hayatım reskille geçti benimde ama Priest , warrior 40 skill point istemiyormu senin açmak istediğin skill ??E sen 40 skill pointte
vermişsen açılmış olması lazım , bilmiyorum gelir şimdi bi wariior sana yardımcı olur.Ama charını bırakma sakın bence bu sebepten dolayı , daha dur daha ne reskiller restatlar atma durumun olacak :) veya olamayacak...tabii sen Wariior sun çok fazla reskill yapmayabilirsin ama bu reskill konusunda can sıkıntısından günü geldi healer,günü geldi debuffer,günü geldi buffer yaptım reskille en az 50 m harcamışımdır.Hatta uykusuzluktan yanlış skill dağıtıp tekrar reskill yaptığım bile olmuştur,yani sebep buysa bırakma sakın Charını...[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren,
Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
Mesaj tarihi:
sen benim xigenondaki rogue charıma kaç reskill attığımı duysan ağlarsın o zaman hatta sırf rogue değil aynı accdaki warrior ve mage'ede.. :-):-) belli bi süreden sonra alışırsın[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 5x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:The_Others²
National Point: 2xxx
Server: Ares
  • Yeni Oluştur...