OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Warrior uma lvl40 Multiple Shock olayını açtırcam..sitede lvl in altında 40 yazıyor..o zaman atack a yeniden 40 puan verince o skill mi açılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 malach amma oynadın şu warriorunla he yok onu yapıcam yok bunu yapıcam ,kobay labaratuar faresine çevirdin :D , warrior warrior olalı böyle zulüm görmemiştir yaw :D:D[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol da :( 5m verdim reskill yaptım..atack 40 puan verdim...çıkmadı multiple shock skill i...bırakıyorum lvl42 warrior u.....:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 neden olmadı biri yardım etsin :( gitti chitinim satmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 malach acıların çocuğu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 reskill olayını tam anlatabilecek ve yapmış olan varsa yardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lütfen yardım :( reskill nasıl olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sevgili malak arkadasim.. bu boyle olmayacak anlasilan. sen biraz sabret en iyisi. ben sen ve senin gibiler icin haddim olmayarak "kucuk warrior'in el kitabi" seklinde bir "how to" hazirliyim. hem sen kurtul hem bu forum kurtulsun.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hayatım reskille geçti benimde ama Priest , warrior 40 skill point istemiyormu senin açmak istediğin skill ??E sen 40 skill pointte vermişsen açılmış olması lazım , bilmiyorum gelir şimdi bi wariior sana yardımcı olur.Ama charını bırakma sakın bence bu sebepten dolayı , daha dur daha ne reskiller restatlar atma durumun olacak :) veya olamayacak...tabii sen Wariior sun çok fazla reskill yapmayabilirsin ama bu reskill konusunda can sıkıntısından günü geldi healer,günü geldi debuffer,günü geldi buffer yaptım reskille en az 50 m harcamışımdır.Hatta uykusuzluktan yanlış skill dağıtıp tekrar reskill yaptığım bile olmuştur,yani sebep buysa bırakma sakın Charını...[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 olur faydalı olur..USKO nun sitesi gibi(!)..herşeyi açık açık anlatıyor(!)...reskill sorduk muabbet etmedik heralde tosun paşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok yaşa megakill baba :D ciddi ciddi warrior a ihtiyacım var başkasına değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 iydir Wariior iydir ,severim Warriorları ,her ne kadar ekranımı kızartsalarda :)[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 heh..5 milyon boşa gitti işte warrior uma..şimdi öğrenirsem reskill yapmayı..son chitin i de 5 e vercem bir daha yapacağım..belki de bırakmamalıyım dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sen benim xigenondaki rogue charıma kaç reskill attığımı duysan ağlarsın o zaman hatta sırf rogue değil aynı accdaki warrior ve mage'ede.. :-):-) belli bi süreden sonra alışırsın[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar