Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opel combo 1.7 city van

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar paramizin yettii kadariyla bu arabayi alioruz clasiinda dier rakiplerine gore ciddi bi ustunluu var bayai az yakio oldukca da guclu ve atak bi araba zannediyorum yorumlarinizi bekliorum ii bir secim mi yaptik acaba ?
Mesaj tarihi:
En mukemmel secimi yapmissiniz.Rakiplerine gore cok serii bir motora sahip.hayirli ugurlu olsun.bakimlarini eksiksiz yaptirin.opelde ne kadar masraftan kacarsan sana onun 2 katiyla geri doner bilmis olun :D[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mesaj tarihi:
arkadaslar bayai garip bisey oldu birden aile ticaret arabasi almak tan vazgecti yeni hedef yeni ford focus 1.6 lt dizel daha cok sevindim cunku bana hitap eden bi araba fiyati 37 kusur ama annem bi ozel sirkette personel ve fordla calisiolar yane yuzde on indirim yapcaklarmis hade hayrlisi isallah olur
Mesaj tarihi:
kotu araba yoktur.artik butun arabalar guzel uretiliyor.ford saglamligi tartisilmaz bir araba.Maddi olanaklar el veriyorsa astra ya bakmanizi oneriririm.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Mesaj tarihi:
Focusların motorları Astra'dan daha üstün. Ghia donanım seçeneğindeki Focus'un donanımı da Astra dan daha üstün. Ancak fiyat farkı var. Eğer bu fiyat farkını %10 indirim ile Astra seviyesine çekebiliyorsan Focus alman daha mantıklı oluyor.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
astra nin baz donanimlisindan pahali fakat eger en ust donanimlari seciyorsak daha ucuz focus 2 milyar kadar felan.
ayrica astra alacagin zaman ids plus gibi ozelliklerle araba alicaksin.Motor olarak fordun motoru daha saglam dogrudur.Fakat kalite olarak astra daha ustundur.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Mesaj tarihi:
ayrica fordun sitesinden baktimda Ghia seceneginde bile cogu sey opsiyonel yok tekno paket yok stil paket felan filan.Bu sartlarda astra daha mantikli bir secim gibi gozukuyor.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Mesaj tarihi:
Bende 2 3 gün kadar önce baktım da Ghia'nın standart donanımı Astra Enjoydan daha üstündü ek paketler de var her iki otomobilde de. IDS enjoy donanım seçeneğinde yok. Elegance almak istenirse opsiyonel olarak var Elegance'ın paketsiz fiyatıda 40 milyar fln..

Focus ile aynı motora sahip 307 lerin aktarma organlarında zamanla sorun çıkıyor. Yüksek güce dayanamayıp Fordlarda da aynı sorun çıkarmı acaba diye açıkçası şüphelerim var. Bunun dışında Astralar TR de daha çok tutuluyor 2.el değeri olarak yüksek olacaktır.

Şehir içi kullanımda 110 bg miş 90 bg miş fazla bişey farketmez ben 90 bg lik arabayı bile limitlerine çıkaramadım 2 haftada trafik yüzünden. Sıklıkla şehirde kullanılcaksa Astra'nın motoru yakıt tüketimi olarak daha çok memnun eder.

Km de 153 bin yaktım klima açık ve sıkışık trafikte. Birde yeni arabalar fazla yakar tezi doğru ise bu değer dahada düşecektir.
Dur kalk olmayıp akan trafikte aynı şartlarda (klima açık) 130 bin yakıyor.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
ya bana bi guvenlik paketi bi de su sony mp3 calar bi zimbirtisi olsun yeter bu arada trend le gahia arasinda 3 milyar oynuo bu da trend almamizda zorluyor astra 1.3 dizel 90 beygirlik arabasi baktim cidden cok guzel fiyat olarak hemen hemen ayni focusla ama iste o yuzde on indirim focusu bize daha cazip kiliyor hayirlisi olsun bakalim kazasiz belasiz kullaniriz isallah
  • Yeni Oluştur...