elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 15 gb Share ediyorum ama 5 Gb share isteyen huba girmeye çalıştıgımda yeterli shareiniz yok diyor. Share ederken Add Folder diyip loading bittikten sonra ayrıca birşey mi yapmak gerekiyor?[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arkada hashing devam ediyor olabilir. sol altta yazar en son neyin hash olduğunu ,sürekli değişiyorsa daha ekliyordur.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok başka hublara çatır çatır giriyorum bitek o hub yapıyor az diye. başka hublarda 15 gb diye gosteriyor.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o zaman hubda sorun vardır. hubun özelliklerine 50gb yerine 5gb yazmışlardı yanlışlıkla ama girmek isteyince 50gb istiyordur.. iyi salladım :)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o zaman sorun sende degil adamlarin ayarlarindadir. 5gb yaziyodur, 50gb'ye ayarlamislardir.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 15 gb içinde hidden files vardır ve show hidden files seçili değildir onu seçersen share açtıgın dosya boyutu 15b olur ve ozm girebilirsin sırf share açtıgın dosya boyutu hub kuralı olmaz bazı yerler slot a da bakar gözden kaçmış olabilir kaç slot açmanı istiyor ona bak baglantı tipine göre bile alan yerler var[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 var, buyrun.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yok abi başka hublarda 15 gb gosteriyor. Hidden file falan yok klasörlerde. Bir sorum daha olacak, RevConnect kullanıyorum, belirteyim. Emule falan çok yavaştı Dc++ hızlı diyolar diye geçtim Dcye ama hızım bytelarda dolaşıyor, sorun nedir?[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 pasif olabilir misin? dc çok iyidir hele ki revconnect kullanıyorsan. ama emule kadar şey bulamazsın. eski/az bulunan filmler, yerli diziler, discographyleri unut :)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Pasif ne ki? Ip ayarlarında pasif seçili başka da pasif görmedim ben settingste. Bir de uyuz oldum kesintisiz download yapamıyorum birden no slots avaible diyor patlıyorum, uyuz oldum. Hala Dc'nin yalan olduğunu düşünmekteyim.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Abi yardım edin o zaman ben niye bi bok çekemiyorum.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 öncelikle bir port açman gerekli (tcp,udp ikisi de aynı olabilir) sonra settingsten o passive dediğin yeri aktif yapmalısın. portları da gir. sonra IP Adress falan orada onu da sorar, onun yerine de ipden bakıp IP adresini yazarsın aktif olursun. ayrıca arama yaparsan eski başlıklardan DC++ için atalar gibi bir başlaık bulabilirsin.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İyi de ip adresim sürekli değişmiyor mu oraya onu yazmanın anlamı nedir? Port nasıl açılır?[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 port nasıl açılır, cevabı uzun o yüzden daha önce açılmış konulara bakarsan daha iyi olur. tabi firewallı olan bir adsl modem kullnaıyorsan. ip'n sürekli değişiyor evet ama naparsın, elin mahkum değiştirmen lazım sürekli dc'de de. ya da static ip yaptırırsın. o da olmadı no-ip.com gibi siteleri deneyebilirsin.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çözümü ana ekranda /refresh yazmak kadar basit =)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 official dc++ topici açtık okadar da mesaj var ama uyuyo elalem oho sailor sanki sallamış download hızının byte larda gezmesinin pasif olmakla alakası yok pasif olmak sadece aktif üyelerden download edebilmeye izin verir aktif olmak ise hem aktif hem pasiflerden cekmene yarar download hızını etkilemes ama aktif kullanıcı oldugunda daha geniş kitleden download edebilecegin için upload hızı daha yüksek kişiler bulma ihtimalin ( bakın bulma ihtimali diyorum) daha fazla byte larda olan download hızın upload yapmandan ileri geliyor netlimiter gibi programlar ile upload u 3 kb da sınırlandır download hızında artacaktır aklında bulunsun herkes hızlı upload vermez agırlıklı olarka swe hublarına giriceksin [bbb] [bostream] gibi ön tagları olan kişilerden cek onların upload hızlı olur tartışmaya da gösterdigim link de devam edin bence :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar