Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyle server'ın boyle savasın boyle lagın...


mrproblem

Öne çıkan mesajlar

eve geldim savash bitti karus istila ediliyor dediler.gittim brethe 20 dakika icinde 6 kez dc lagdan hicbirsey belli olmuyor kim nereye gitti kim saldırıyor kime saldırıyor.Arada 100np kaptım nasıl oldugunu anlamadan ama illallah dedim bu kadar lagı gorupte hala dewam ettiriyorlar ya su server a bir restart ya da herhangi bir halt yapmadan dewam ediyor ya.nefret ediyorum bu olaydan.
lag delirtti en sonunda hrr kudurdum.
bu arada ne guzel yaw.millet np gelir kristal kırılır hesabı yatıor brethte kristalin orda.Demek olay bu dedim.Ortama ulash yere yat yattıgın yerden np kazan supermish..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quadrophenia, 14 Haziran 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
Ayni durumdayim ve giremiyorum su an. 'Failed to login Current Zone server' gibi bi_ey yaziyor. Tam klandan mag kristale çekti ben dc oldum. Böyle oyunun ben yani.

oh sen sanslısın zone server a login olamıyorsun biz daha ana server a login olamıyoruz.bence denemeye dewam et girebilirsin.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Brethe de en az 70 human vardi. Millet kristale dalmaya basladi herkes dc. Bi spawn oldum etrafim orc dolu. Orclar nasil girdi bu oyuna yahu? Sonra humanlar birer birer girdikleri gibi yattilar.

Sonra baktik savas yeniden baslamis. Humanlar warderlari ve keeperleri indirdiler gene, karus invaded oldu. Artik bu kristalin kirilmasi imkansiz zaten. Ben ne anladim bu savastan simdi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla 170 HP pot 103 tane de potion of soul vardı üstümde, HP lerin hepsi bittiği için yatmak zorundayım... Ama ayaktayken de kekliklerden 50şer NP geliyor. işin o kısmı güzel..

Breth'de ilk parlamada 200'er np, diğerlerinde 100er NP geliyor..[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 61
Job: Blade Master
Clan: DarkThrone
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen cz de 8 kişi partideyiz.Bi adam kestiler bizimkiler (ben görmedim şahsen adam başı 20.6 M) para düştü.Önce "oha 2 milyon düstü adam başı adamdan " dedim partiye yok 20 o deyince millet aklım şaştı.Tam para düştüğünde orc townı basmaya hazırlanıyoruz Orc townun üst tarafındayız (beramus)
ulan town çekiyorum parayı inne bırakıcam tam geri tp liyorlar,tekrar çekiyorum tekrar Tp'liyorlar.Bu el-morad mage tayfası varya 4andreaite-i love u-ilovemygirl zart zurt..neyse
"w8" diyorum " no tp w8" diyorum yine çekiyorlar.Lam partiyi de
bırakamıyorum adamlar basacak townu ben arkadan heal basıcam akıcak np'ler...neyse zar zor bıraktım sonunda parayı inne ,ama adamlar hiç iplemeden düşen parayı daldılar towna :D[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren,
Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...