mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eve geldim savash bitti karus istila ediliyor dediler.gittim brethe 20 dakika icinde 6 kez dc lagdan hicbirsey belli olmuyor kim nereye gitti kim saldırıyor kime saldırıyor.Arada 100np kaptım nasıl oldugunu anlamadan ama illallah dedim bu kadar lagı gorupte hala dewam ettiriyorlar ya su server a bir restart ya da herhangi bir halt yapmadan dewam ediyor ya.nefret ediyorum bu olaydan. lag delirtti en sonunda hrr kudurdum. bu arada ne guzel yaw.millet np gelir kristal kırılır hesabı yatıor brethte kristalin orda.Demek olay bu dedim.Ortama ulash yere yat yattıgın yerden np kazan supermish.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 a3 b3 geldi geleli lag dan geçilmiyor haklısın bi de HS var tabi.. ne demişler yeni server yeni spot lar daha fazla boss daga çok lag...[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sayamadığım kez dc oldum ve victory gateden geçip dc oldum şuan server list gelmiyo.çıldırmak üzereyim[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben cıldırdım bile simdi myko yu kurcam..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ayni durumdayim ve giremiyorum su an. 'Failed to login Current Zone server' gibi bi_ey yaziyor. Tam klandan mag kristale çekti ben dc oldum. Böyle oyunun ben yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Çıldırcammm!!!! Yeter yaw.Lord Of The Disconnecteds oldum :| Ne biçim oyun bu sinir hastası olacam yada kasayı atacam camdan aşşaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Quadrophenia, 14 Haziran 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Ayni durumdayim ve giremiyorum su an. 'Failed to login Current Zone server' gibi bi_ey yaziyor. Tam klandan mag kristale çekti ben dc oldum. Böyle oyunun ben yani. oh sen sanslısın zone server a login olamıyorsun biz daha ana server a login olamıyoruz.bence denemeye dewam et girebilirsin.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şu adminleri bi elime geçirsem..:hrr:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Evet simdi komediyi dinleyin. Brethe e ilk ayak basan human oldum az önce. Öldüm ve np olmasina ragmen %5 exp gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 *şapşallaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Brethe de en az 70 human vardi. Millet kristale dalmaya basladi herkes dc. Bi spawn oldum etrafim orc dolu. Orclar nasil girdi bu oyuna yahu? Sonra humanlar birer birer girdikleri gibi yattilar. Sonra baktik savas yeniden baslamis. Humanlar warderlari ve keeperleri indirdiler gene, karus invaded oldu. Artik bu kristalin kirilmasi imkansiz zaten. Ben ne anladim bu savastan simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Evet en sonunda kristal kirildi ve np yüzü görüyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 simdi yerde yatarak ne kadar np toplanı yaklasık bilen war mı? hc yatıp np almadım da gelen iyi bir np meblagı mevcutsa ogrenmek isterim[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 valla 170 HP pot 103 tane de potion of soul vardı üstümde, HP lerin hepsi bittiği için yatmak zorundayım... Ama ayaktayken de kekliklerden 50şer NP geliyor. işin o kısmı güzel.. Breth'de ilk parlamada 200'er np, diğerlerinde 100er NP geliyor..[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kristalin her kirilisinda 200 np geliyor galiba. Ama zamani var , 5dk da bir felan 200np. 2 kere 200 geldi, su an 100 geldi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bu lagda b1rak adam kesmeyi screen i döndüremiyorum ben. Kristale de sürekli heal basip geri kirmak felan mi gerekiyor pek anlamadim bu olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Evet 900 np ve 900 k para ile güzel bir savasti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 1999 np girdim 2749 np çıktım güzeldi[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 1m para ve 1012 np ile çıktım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok mu zararla dönen :)[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Geçen cz de 8 kişi partideyiz.Bi adam kestiler bizimkiler (ben görmedim şahsen adam başı 20.6 M) para düştü.Önce "oha 2 milyon düstü adam başı adamdan " dedim partiye yok 20 o deyince millet aklım şaştı.Tam para düştüğünde orc townı basmaya hazırlanıyoruz Orc townun üst tarafındayız (beramus) ulan town çekiyorum parayı inne bırakıcam tam geri tp liyorlar,tekrar çekiyorum tekrar Tp'liyorlar.Bu el-morad mage tayfası varya 4andreaite-i love u-ilovemygirl zart zurt..neyse "w8" diyorum " no tp w8" diyorum yine çekiyorlar.Lam partiyi de bırakamıyorum adamlar basacak townu ben arkadan heal basıcam akıcak np'ler...neyse zar zor bıraktım sonunda parayı inne ,ama adamlar hiç iplemeden düşen parayı daldılar towna :D[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar