DarkWanderer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ya arkadaşlar ben bir ay orjinal serverda ücretsiz oynadım fakat sonra subcription da mastercard ı seçtim(kredi kardım worldcard) sonra gerekli bilgileri girdim fakat kart numarasını gösteren bi hata verdi. bi numarayı değiştirererk girdim kart hatalı dedi noramlini girince olmuyor lütfen bizi arayın yada şu adrese mail atın die bi hata çıkıyor ne yapabilirim?[signature][hline]''Çizerim hueyt!'' İmza-Tükenmez kalem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu hatayı banka ödemeyi kabul etmediğinde yapıyorlar. ben alışkanlık sonucu eski kartın numarasını verdiğimde karşılaşmıştım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkWanderer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 nasıl yani biraz açarmısın başka kartmı deneyeceğiz şimdi? bu arada bankamatik kabul ederler mi visa hemde?[signature][hline]''Çizerim hueyt!'' İmza-Tükenmez kalem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar